Forumet - Hur är du som person?

Hur är du som person?

10504 4 60

Ja, hejsan! 
Här är jag med ännu en sådan där semi-djup, jobbig tråd. Blink 

Direkt till allvaret! Frågorna är: Vem är du? Hur är du som person? Hur tror du att du ses av andra? Hur skulle du vilja bli betraktad? Vad har du för positiva respektive negativa sidor? Berätta om er själva och era tankar kring vilka ni är. Är du sådan som du vill vara? Låt UM ta del av er och visa oss vem just du är. Diskutera gärna med varandra och kommentera varandras reflektioner. 


mrman: Haha ska tänka ut tills imorgon hur jag är sen skriver jag ett inlägg. 
Gott! Tumme upp Kul att du vill engagera dig! Personligen tror jag att det är mycket värt att veta vem man är för att få bättre förståelse för sig själv. Det kan hjälpa en i ens relationer med andra och även den relation man har till sitt egna jag. 

Spana också in:

Vem är du? svårt att veta, mig själv vill jag iaf påstå att jag är. 

Hur är du som person? Snäll och sympatisk men ganska jobbig och ibland irriterande pga för mkt känslor.

 Hur tror du att du ses av andra? Tjatig, jobbig och irriterande av samma anledningar som ovanstående, bryr mig tydligen för mkt också ibland. Men även som snäll och trevlig då och då. Konstig humor kanske också.

Hur skulle du vilja bli betraktad? som en tjej som genuient bryr sig om andra och som är vänlig och hjälpsam. 

Vad har du för positiva respektive negativa sidor? Positivt är nog min sympati, men det kan även ses som negativt. 

Är du sådan som du vill vara? Njae, inte riktigt. 

Bra initiative chib! :D Ställde upp frågorna sådär för att göra de lätt och läsa och sånt^^

Vem är du? Halv serb halv skånsk som bor i centrala Malmö. 22 år.


Hur är du som person?  Irl: blyg och väldigt snäll (ej att förväxla med toffel). Internet: *bild på en demon*.

Hur tror du att du ses av andra? En fruktansvärt ful och extremt konstig kille.

Hur skulle du vilja bli betraktad? Mina stora idoler är Jesus och Josef, enorm sympati och godhet hade dom, smarta och trogna gud. Så vill jag vara. (menar inte att jag vill vara självaste jesus, vilket skulle vara en synd)

Vad har du för positiva respektive negativa sidor? Jag är snäll och håller mig undan för tjejer så dom slipper mig. Och det är ju positivt att jag håller mig undan, då det vore tragiskt för en tjej att vara med en sådan som mig. Har 100+ negativa sidor, men inga extrema som så att jag är någon mördare eller har någon sjuk fetish etc.

Är du sådan som du vill vara? Nej. Vill behålla min vänlighet, men utöver det så har jag ingenting. Vill egentligen vara ännu mer vänlig, göra något stort för andra människor och mänsligheten i övrigt, men min social fobi stoppar mig.

hoppas det duger, vete fan om jag gjorde rätt.

(är inte menningen att låta gnällig och självömka, utan jag konstanterar endast fakta)

Vem är du? Nanna 

 Hur är du som person? Relativt mogen för min ålder, ambitiös, ganska allmänbildad, trevlig när det passar. 

Hur tror du att du ses av andra? Smart,lite av en besserwisser ibland. Annorlunda humor.

 Hur skulle du vilja bli betraktad? Klok, kreativ, glad och snel.

Positiva sidor: Ambitiös, jag har kämparglöd, envis, orädd och nyfiken.

Negativa sidor: Lat, känslig, tänker för mycket, aningens för dramatisk ibland och uppmärksamhetsbehov. 

Jag är en människa med mycket känslor. Dessa känslor vill jag gärna uttrycka, och jag gör det på många sätt. När jag är arg sysslar jag med kreativa och avslappnande sysslor - piano, broderi eller allmänt pyssel. När jag är glad delar jag med mig av det till alla jag känner. Jag vill liksom skrika ut till hela världen att jag är lycklig. När jag tycker om någon är jag bra på att visa det på olika sätt.

Min bakgrund som ganska utstött och mobbad har gjort att jag uppskattar vänligt bemötande mer än de flesta, tror jag. Jag ser inte poängen med att vara elak, dryg eller bara neutral när man faktiskt kan vara trevlig och tillmötesgående. Jag kramas ofta, jag ler mycket och jag uppfattas därför som väldigt glad. Dessa känslor har dock inte med mig själv att göra så mycket, utan snarare hur andra får mig att må. Jag, som person, är inte särskilt glad. Tvärtom. Men när jag omringas av människor jag tycker om så är det som att någon trycker på en knapp och jag blir jätteglad, lycklig, uppskattar varje sekund och har jättekul. När jag däremot är ensam blir jag ganska sorgsen, ledsen och ångestfylld. 

En av mina positiva sidor är att jag, som jag sa tidigare, är väldigt bra på att visa uppskattning. Det är sällan människor i min omgivning känner sig underskattade eller dåligt bemötta av mig, faktiskt. Det tycker jag om med mig själv. Det negativa är att jag är sjukt naiv. Jag tror automatiskt det bästa om folk, sätter dem på piedestal och behandlar dem som änglar för att jag tror att de alltid har goda avsikter. Jag glömmer bort deras mänsklighet. Att de kan begå misstag, att de precis som jag och alla andra också har brister. Detta gör att när någon sviker mig så blir jag helt förkrossad. Inte bara lite ledsen, utan jag kan verkligen börja fundera på meningen med min egen existens. Jag har svårt att hantera detta.

Jag är nöjd med hur jag är som person på det sätt att jag är väldigt kärleksfull, har ett ganska stabilt liv och tydliga visioner. Vet vad jag vill och är på god väg dit. Jag vill vara modigare. Jag vill kunna säga nej, alltid, när jag känner för det. Jag vill kunna ljuga. Detta kanske låter som något konstigt, men jag vill bara kunna dra vita lögner utan att känna mig som världens sämsta person. Det kan jag inte i dagsläget. Jag önskar också att jag var mindre naiv. Att jag inte haft ett sånt jäkla kontrollbehov och att jag kunde slappna av oftare, utan att känna att jag måste ha kontroll över situationen. Ja, mest av allt önskar jag bara att jag kunde slappna av.


snor: Min bakgrund som ganska utstött och mobbad har gjort att jag uppskattar vänligt bemötande mer än de flesta, tror jag. Jag ser inte poängen med att vara elak, dryg eller bara neutral när man faktiskt kan vara trevlig och tillmötesgående. Jag kramas ofta, jag ler mycket och jag uppfattas därför som väldigt glad. Dessa känslor har dock inte med mig själv att göra så mycket, utan snarare hur andra får mig att må. Jag, som person, är inte särskilt glad. Tvärtom. Men när jag omringas av människor jag tycker om så är det som att någon trycker på en knapp och jag blir jätteglad, lycklig, uppskattar varje sekund och har jättekul. När jag däremot är ensam blir jag ganska sorgsen, ledsen och ångestfylld.
kunde ha varit en beskrivning av mig 

en annan negativ sida jag har är att jag alltid söker bekräftelse, vill vara omtyckt av alla alltid. Får ont i magen och mår jätte dåligt när jag får reda på att någon ogillar mig :( sedan försöker jag justera allt för att göra att den personen börjar tycka om mig, men så börjar nån annan ogilla, så justerar tillbaka, men så bli nån och a ni kan nog tänka er den ångest jag känner. För samtidigt vill jag också vara mig själv. 

Vem är du? En lillgammal liten jävel vid namn Mira. 25% libanes, 25% turk och hälften svensk.

Hur är du som person? Jag är allmänbildad, envis (på gott och ont), omtänksam, gör jag något gör jag det fullt ut, politiskt intresserad, kreativ, bra på att visa känslor, optimistisk, oftast glad och är även ganska lugn av mig.

Hur tror du att du ses av andra? Relativt intelligent, lite smårolig, knäpp och lugn i mig själv. 

Hur skulle du vilja bli betraktad? Precis som den jag är, ser ingen mening med något annat.

Positiva sidor: Har höga ambitioner och en mycket hög förmåga att känna empati.

Negativa sidor: Jag litar ofta för mycket på människor.

Är du sådan som du vill vara? På ett ungefär, ja. Försöker alltid att vara nöjd med den jag är.

Vem är du? Jag är S3ON
Hur är du som person? Jag stalkar ofrivilligt damer på ICA, har ihjäl dem och begraver deras kroppar i svarta sopsäckar, inhandlade från ICA. Tror detta säger det mesta om mig som person.
Hur tror du att du ses av andra? Som en snäll och oskyldig liten pojke som aldrig skulle göra någon annan illa. 
Hur skulle du vilja bli betraktad? Som en livsfarlig seriemördare man bör passa sig för. 
Vad har du för positiva respektive negativa sidor? Jag verkar vara osynlig, det kan vara till både för och nackdel. Jag är noggrann, det är positivt, jag har inga negativa sidor. 
Är du sådan som du vill vara? Verkligen inte.