Forumet - hur är en perfekt flickvän?

hur är en perfekt flickvän?

1785 0 9
Börjat träffa en kille förra veckan och det är första gången jag verkligen gillar en kille och jag är sjukt rädd för att bli sårad eller lämnad eller att jag gör nått fel som kommer göra att han tröttnar på mig. Någon som har tips på hur jag är en perfekt flickvän en kille aldrig slutar älska eller tröttna på?

Inga kommentarer

Tråden har 9 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Slappna av. Tänk inte så mycket på att vara en perfekt flickvän, det är ingen fasad som du skulle kunna hålla hur länge som helst ändå och jag tror inte någon vill ha en HELT perfekt person heller. Bara umgås med honom och var som du vill och är, och slutar han älska dig eller tröttnar han på dig så är det lika bra så. Du vill väl ha någon som älskar dig och är med dig för att du är den du är?

Spana också in:

vad tror du att du skulle kunna göra fel då?

förbättra sig till att ära men försök ba int va nått du inte e

va dig sjlv xD
Du kan inte och bör inte styra över honom på det sättet. Om han gillar dig så gillar han dig för vem du är. Om han inte gillar dig för vem du är, vad är det för mening med att vara med en sån person? Bygger inte förhållandet på en lögn om du ska anpassa dig efter honom istället för att vara dig själv?