Forumet - Hur är livet hos dig allmänt? Vad drömmer ni om? Bort från eländet?

Hur är livet hos dig allmänt? Vad drömmer ni om? Bort från eländet?

1316 0 14
Hur är livet, allvarligt? Är det bra eller dåligt? Ibland önskar ni säkert att ni befann er i ett tropiskt land med sol varje dag och lite regn med för annars hade det varit tråkigt med endast sol. 
Hade livet kunna varit bättre än var det är nu?
Vad är eran dröm? Dela med er av er glädje eller av er sorg om så vills.

Spana också in:

Hur väderförhållandena är bryr jag mig föga om... eller egenligen så gillar jag när det går över från en årstid till en annan än att man typ ska hoppa över typ vintern och gå direkt till våren, det blir ju lite tråkigt, i min mening iaf.
Nä men livet flyter på, är hemma och slappar en del nu när det är helg, sen börjar skolan på måndag så det känns ju nice trots allt iaf nu när jag trivs där i gymnasiet där jag är typ hela året.

Jag är ju fortfarande singel så det är piss men nån gång ska jag väl få tag i någon trevlig och intressant tjej, dock måste jag väl isf gå fram och säga hej eller nått än att man ska hålla käften som man ska göra i denna jävla svenska tystnad.
Mitt liv är icke mys. Mår dåligt konstant och inga vänner eller liknande som jag kan prata med.  Just nu önskar jag att det dåliga tankarna försvann och att jag fick ett eget stället att på på / bo hos min pappa för klarar inte av mamma. Önskar även att jag var en smula död för ser ingen framtid. 
Bättre hade väl livet kunnat vara men tvivlar på att det skulle vara någon realistisk önskan.