Forumet - Hur är ni när ni är fulla?

Hur är ni när ni är fulla?

7738 1 70

Glatt skålande När jag är full så skrattar jag bara. Minns att jag hade fest "fest och fest..." då pappa och mamma hade gäster hemma (jag var 13) en sån där (bara dricka vin och snacka med vännerna-fest) jag hade skit tråkigt och sedan fick jag syn på ett vinpacket (eller vad man nu ska kalla det...) i mitt kylskåp! Iaf, det var vitt vin och jag smakade lite - SKITÄCKLIGT! Sedan fick jag tanken "hur är det att vara full?" Så jag tog typ 6 stora, fulla glas med vitt, beskt vin. Blää. Sedan blev allt svart, kändes som att jag inte levde ens? Undra om det är så det är efter man dött, att allt bara är svart och att man känner att man inte ens lever?... Har aldrig varit så full i hela mitt liv! Nu är jag 20 så...men jaja! Nu när jag dricker lagom så garvar jag bara...mycket. Typ, om någon säger "hej" till mig så garvar jag som in i helvete...hah. Weird. Hur är ni när ni är påverkade?? 

Senast ändrad 10 May 2013, 14:42 av Åtta

Spana också in:

Salongsberusad + e ju helt klart bästa fyllan. Då är man ju som vanligt fast allt är lite mer uthärdligt och roligare. 

Har dock en tendens att bli alldeles för full och då blir jag bara allmänt jobbig och odräglig. Körde däremot nyktert under något år och tycker att jag sedan dess blivit mycket duktig på att hålla mig till salongsberusad +. 

Har trots det dessvärre haft en nära gammal kalasfylla under detta år. Det slutade med att jag grinade över Stahres brutala svek, troligtvis eftersom AIK samma dag lagt ut en intervju med aset på våran hemsida. 

Oj! Jag får höra ofta att jag blir odräglig när jag dricker men inte som en dryg snubbe som bara sitter och ser deppig ut och kommer med korta dryga svar. Utan snarare som den där slisken som är uppe hela tiden och inte är rädd för att säga vad han tycker, men fortfarande med negativ respons.
Ehh, ja det händer!
24/7: Hmmm, dräggig = motbjudande och odräglig = dryg. Typ!