Forumet - Hur?

Hur?

272 0 5

Jag är snart 16. Jag har aldrig haft flickvän. Jag har en mycket bra personlighet. Jag är lugn, ödmjuk, skör och förstående. Jag gillar att sjunga, spela piano, styrketräna och även att måla ibland. Är inte en "relation" något som kommer som en slump? något man inte kan tvinga till sig? Att det kommer automatiskt?  Jag går i en specialskola för barn med aspergers. Jag tror inte att jag har asperger. Jag har inåtvändhet och osäkerhet inom mig. Man kan inte sätta en diagnos på någon. Man är den man är. Jag kan inte få flickvän på skolan. Jag har börjat träna på gym. Jag är blyg och osäker med tjejer och det känns som jag måste trycka ut för att säga något. 

Tacksam för svar.


Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:

Det kommer med tiden jag lovar, men jag förstår att du vill ha någon. Men det är många som inte haft ett enda förhållande innan de är runt 20 eller ännu äldre. 

Jag är ingen expert, men jag tror det bästa är att hela tiden vara dig själv och inte stressa upp dig för mycket över att du aldrig haft en flickvän. Jag vet kärlek är svårt, och det känns svårare när man är blyg. Men jag är säker på att du klarar det ändå. Vips så hittar du någon som du gillar och gillar dig tillbaka. 

Spana också in:

''Jag är blyg och osäker med tjejer och det känns som jag måste trycka ut för att säga något'

Jobba på det många tjej gillar inte för nervösa eller stirriga killar samt kunna tolka Social signaler på bra sätt också .Huvudsaken är att försöka få en tjej intresserad av dig ,har även jag problem med och jag ser bra ut !