Forumet - hur bära sig åt mot en tjej som helst plötsligt vänt sig mot en?

hur bära sig åt mot en tjej som helst plötsligt vänt sig mot en?

154 0 32
Vet att jag har en tråd sedan tidigare, men måste verkligen ha stöd.
Det är ju så att jag har varit tillsammans med min tjej i lite mer än 2,5 månader nu, och hon har blivit gravid.
vi har inte haft några som helst bråk etc under tiden tillsammans och vi har verkligen älskat varandra mer än något annat.
Sen i fredags för en vecka sen (20/2) gjorde tjejen en medicinsk abort, hon tog de första pillrerna. jag var hos henne torsdagen innan det och då var hon kelsjuk och go, som vanligt.
Åkte dit i lördags och märkte då att hon var lite mer allvarlig/såg deppig ut.
jag försökte stötta henne men det gick inte så bra.
På söndagen tog hon de sista pillrerna.
Vi träffade tisdagen där efter, och då helt plötsligt ville hon vara för sig själv ett tag, och umgås med kompisar istället för mig.
Hon sa att jag inte behövde oroa mej, men även att hon tyckte att vi har lite för lite gemensamt (detta har hon aldrig nämnt något om tidigare).
Jag vet att det är svårt att genomgå en abort, men det känns som att hon bara skjutit mej åt sidan.
hon skickade sms på onsdagen där det stod: jag tänker på dej.

jag har skrivit ett slags "kärleksbrev" till henne som jag tänkte ge henne lite längre fram, tillsammans med ett fint halsband som jag köpte till henne, men som jag inte kunde med och ge henne i tisdags när hon sa detta.

behöver alla tips och råd jag kan få
vixon:

Hon sa att jag inte behövde oroa mej


vixon:

Jag vet att det är svårt att genomgå en abort, men det känns som att hon bara skjutit mej åt sidan.


vixon:

hon skickade sms på onsdagen där det stod: jag tänker på dej.


du är skadad,hon säger ju att d inte är nån fara,messar dig och d är jobbigt att göra abort,ge fan i qatt vara egoistisk då.

Spana också in:

Det har bara gått en vecka, så säg inte att du "gett henne tid", du får själv avgöra vad du vill göra med ditt liv, men jag tror säkert hon vill ha dig och behöver dig i denna svåra stund, men att göra en abort är fruktansvärt svårt om man själv inte varit i den sitsen (jag har en gång misstänkt att jag var gravid och DET kändes fördjävligt att KANSKE behöva göra en abort, att då faktiskt genomgå det är nog ett helvette).
Nintendo:

Du skrämmer iväg henne om du skickar sms/ringer/ger presenter. Låt henne vara ifred, låt henne höra av sig till dig, och någon gång kan du la skicka ett uppmuntrande sms där du säger att hon kan ringa om det är något osv osv


precis så jag gör nu.. skickade ett litet diskret sms igår som hon svarade på idag, sen svarade jag inte på hela dagen och ringde sen på eftermiddagen, då svarade hon inte, men ca 5 min efter så ringde hon upp mej och vi pratade ca 5-6minuter, mer som vänner. inga frågor om oss eller något sånt.
Det är ju jättesvårt att veta hur hon känner.. Men om du väntar någon vecka bör ju inte ett sms vara någon fara liksom. Däremot får du inte bomba henne eller något om hon inte svarar.

Jag tycker det är lite konstigt att hon inte vill vara med dig nu, det är ju nu du verkligen kan finnas som superstöd. Jobbigt. Har ni snackat något om det?

edit: aborten alltså..