Forumet - Hur behöver polisen omformateras?

Hur behöver polisen omformateras?

2205 1 14
Som alla vet har polisen inte tillräckligt med resurser eller bemanning. Men hur ska vi lösa detta problem? Bättre löner? Mer reklam för yrket? Speciella dagar där folket kan träffa poliser och prata om yrket? Komm up med förslag det är bra att skapa en diskussion.


Edit: Fixade rubriken pga fick huvudvärk av den. /time

Inga kommentarer

Senast ändrad 13 Nov 2016, 21:58 av time
Tråden har 14 svar. Sortera efter:
Mindre administrativt arbete, fler poliser på gatorna

Spana också in:

Tycker absolut att poliser förtjänar högre lön. Undersköterskor/vårdbiträden osv. också men det hör ju inte hit heheh.

Men ja som sagt, höjning av lönerna. Sen vet jag att poliser får ta en jävla massa skit.. typ att folk kastar stenar och sånt gör ju inte en superlockad att bli polis :))) svårt att göra något åt det dock då folk är idioter..

Har fått intrycket att det är höga krav på att bli polis? kanske kan sänkas lite för att få fler intresserade av yrket? dock kan det ju handla om krav man verkligen inte kan sänka så kan inte riktigt avgöra detta.
För att polis ska bli ett mer attraktivt yrke så håller jag med en hel del utav de inlägg som redans har skrivits här i tråden men jag skulle även också vilja se att polisyrket blev mer respekterat och mindre smutskastat. Tror att poliserna i Sverige  även också har fått sämre rykte utav det som poliserna i USA gör. Skulle poliser få mindre skit ute på gatan och i medierna så skulle nog fler vilja söka. 

ehm asså en bra gris är en död gris.. men sen finns de ju typ som de att folk me adhd osv inte får bli snut lika så med typ alla diagnoser så ta bort det kanske? finns säkert många med diagnos som skulle vilja bli gris av någon konstig anledning så ah