Forumet - Hur berätta för föräldrarna?

Hur berätta för föräldrarna?

427 0 93
Hur ska man berätta för sina föräldrar att man vill lägga sina sparpengar på att operera brösten? Är väldigt säker på att dom både tycker det är en onödig utgift även dom lagligt sett inte kan göra nåt emot det mer än att kasta ut mig. Hur ska man kunna övertyga dom om att man mår bättre av det och man kan göra precis vad man vill med sina pengar utan att bli halshuggen eller utslängd? (att bli utslängd är inget problem för mina föräldrar att hota med eller fullfölja och nog inte halshuggning heller).

och inget tjat om "dug som du är " bla bla då detta inte är ett nyligen fattat beslut utan genomtänkt sen 4 år.

Spana också in:

OF 5:

gör det bara prata efteråt


då jag inte har nån nära relation med mina föräldrar så är det långt ifrån bekvämt att prata om sina bröst och vad man vill göra och varför. Men att det försvinner ett x antal tusen på sitt konto utan förklaring väcker ju uppmärksamhet och frågor.
GHurt:

sen får du bearbeta det. Lägga fram alla fördelar


mina föräldrar kommer knappast acceptera anledningen att jag vill ha nåt fint på min kropp för resten ser ut som fan och brösten är det som är mest kvinnligt för mig och jag vill känna mig bekväm med nåt på kroppen. men nackdelarna är dock att jag inte vill ha fler ärr då jag redan har ärr utplacerat över hela kroppen i princip.

Palett:

Varför vill du operera brösten? Jag kan förstå om man har så att bara ETT bröst växer eller så, men om man "bara" vill få bättre självförtroende är det definitivt inget bra sätt


Tözen:

och inget tjat om "dug som du är " bla bla då d


[tired]
Precis som allt annat tjejer håller på med tycker jag bröstoperationer är fullständigt idiotiska i andra syften än att rätta till saker som ser åt helvete fel ut. Så om du bara vill att de ska bli större: Orka dig.

I övrigt är du 18. Du får göra vad du vill. Lev lite. Fast om du berättar det först kanske de får dig på bättre tankar.
Sterd:

idiotiska i andra syften än att rätta till saker som ser åt helvete fel ut.


jag har inte sagt vad som är problemet med mina bröst är och förstora dom är inte det första som står på listan.

Sterd:

övrigt är du 18. Du får göra vad du vill


omoget tänk då du inte känner mina föräldrar,sålänge man bor i nån annans hus får man rätta sig efter dom och man kan inte göra hursomhelst i d huset.

min fråga är hur man ska lägga upp d,inte nervärderande skit.
Tözen:

mina föräldrar kommer knappast acceptera anledningen att jag vill ha nåt fint på min kropp för resten ser ut som fan och brösten är det som är mest kvinnligt för mig och jag vill känna mig bekväm med nåt på kroppen.


Men det enda du kan göra är att lägga fram det och sen bearbeta det och inte ge upp, tar lång tid men du får igenom det.
iosib:

implantat (antar att det är det du ska göra) är bland det fulaste som finns-


implantat är inte det enda man kan göra med brösten. [tired]

senda:

tänk i 4 år till du kanske kommer fram till att du duger som du är


nej,jag vill ha fina bröst,och en följdfråga,hade du velat ha en tjej med asfula bröst som gjorde dig avtänd vid sex eller ännu värre aldrig få se brösten för hon vägrar ha sex utan bh?troligtvis inte,så då ska man inte säga till tjejer som vill ändra sina bröst att va nöjda med sig själv när man själv kan bli avtänd av brösten.
kebu12:

så mindre alltså?


storlek är inte det enda man kan ändra på bröst,fan va killar är efterblivna och naiva när d gäller bröstplastik. [tired] man kan ändra storlek så dom blir jämna,ändra form och vårtgårdsstorlek och även indragna bröstvårtor(vad det nu är),så inte bara klassiska förstoring eller reduktion. [tired]