Forumet - Hur berättar man för sin partner att man har herpes?

Hur berättar man för sin partner att man har herpes?

5020 0 27
DVS PÅ ETT SCHYST SÄTT.

Visst, jag kan säga att jag har det, rakt ut. Men jag vet inte hur hon kommer att reagera. Jag bokstavligen SKIT SKRAJ för att hon kommer att flippa ur som helvete.

Vi har redan haft sex och fick idag utslag igen (fick det första gången för 2-3 månader sedan.)

Jag vet att jag inte måste berätta. Jag vet att det är 70-80% av svenska befolkningen som har det. Jag vet att det inte är farligt. Jag vet princip allt om herpes. Jag klarar bara inte av att säga "nej jag kan inte ha sex just nu för att.." (och ljuga till något) - Det funkar inte så för mig.

Spana också in:

Förvirradknug:

eftersom vi har sex så har jag antagligen redan smittat henne.. men visst, jag kan dra en lögn o säga att jag fått mina första utslag nu.. :/ ogillar lögner dock.


men jaha, fattade inte det

säg "jag har tydligen herpes och du har nog blivit smittad, du borde gå och undersöka dig"
enhimmelskdrog:

det värsta du kan göra är ju att inte säga det [confused]


klart jag måste säga det till henne om hon och jag blir seriöst. Herpes är som sagt inget farligt och att 70% av svenska befolkningen har det känns TRYGGT. Men ändå......... vill ha en line färdig som jag bara kan berätta när jag väl måste. Så jag inte står där helt oförberedd.
enhimmelskdrog:

är du säker på att det inte inkluderar munherpes?


Det inkluderar munherpes. Det är samma sak, bara 2 olika platser. Även om det heter 1 och 2. Har du munherpes och ger oralsex till någon så kan du få herpes där nere. Tyvärr..

dra en lögn o säga att jag gjorde ett fullt test då jag fick höra att en tjej som jag hade haft sex med för länge sedan fått herpes och ville därför va hundra på det?