Forumet - Hur berömmer jag min nya Snygga tjejs utseende på ett bra sätt?

Hur berömmer jag min nya Snygga tjejs utseende på ett bra sätt?

1903 1 14

Hej så här ligger det till, det kan låta lite konstigt but hear me out!
OBS!!!! Seriösa svar, oseriösa svar raderas!

Jag har nyligen blivit ihop med en jätte snygg tjej, en 8-9 / 10 om man ska lägga ett betyg vilket jag inte är riktigt van vid. Detta är inget problem för mig om att ha en så snygg tjej, jag har alltid föredragit söta tjejer då dessa inte får lika mycket "attention" och blir misstolkade. Som snygg får hon ofta komplikationer av andra killar som hon menar på "äckel" där hon blir ytligt bedömd när hon går på stan t.ex. Detta påverkar henne om hennes utseende vilket blir svårt för mig att veta hur jag ska säga hantera, du förstår strax vad jag menar.
Jag menar, jag har inga problem att berömma henne för den hon är som person och så men det känns som om när jag verkligen menar från mitt hjärta ber beröm om hennes utseende på olika sätt, håret, ögonen, utseende etc så blir det inte bekräftat, som om det jag säger inte riktigt är betydande. Detta kopplar jag till att hon har hört det mycket för vilket hon också säger att hon får, så då blir alltså mina riktiga komplimanger inte rätta och detta blir då svårt för mig för jag är ärlig av mig och jag kan ju inte undvika att då och då berömma hennes utseende när vi tex. ligger i sängen och myser.

Hur kan jag försöka bli annorlunda, sticka ut från mängden men ändå vara på samma bana och kunna säga vad jag tycker om hennes utseende och få respons och att hon tar åt sig på rätt sätt?
Vad tycker och tror ni om detta, ett vanligt bekymmer kanske?
Knäpp situation kanske men jag har inte varit i denna situation och jag vill att hon ska känna mina tankar för att ignorera och inte ge henne beröm alls om sitt utseende skulle påverka henne negativt, eller?

Inga kommentarer

Tråden har 14 svar. Sortera efter:

Ur egen synvinkel: Jag får också ofta komplimanger och folk som säger att jag ser bra ut. Men det betyder mycket, mycket mer när min pojkvän säger sådant till mig. Det kanske är så för din tjej med. 
Tänk på att inte överösa henne med komplimanger. Håll upp dörren för henne istället.

Spana också in:

i fall hennes reaktion ligger någonstans mellan sval och äcklad borde du nog sluta ge beröm för hennes utseende. kan ni inte bara snacka om häftiga djur och pussas i stället?

varför behöver du berätta för henne att hon är snygg? berätta för henne vad hon har för andra fina egenskaper och vad du gillar med henne istället. Jag är inte assnygg men vill hellre höra att jag har ett härligt skratt av min pojkvän än att han (också) ska säga OMG DU E SNYGG

tycker synd om henne som måste få höra en massa om sitt utseende hela tiden

Det första du borde tänka på är att säga saker du menar!

Liksom du skriver att du är ihop med en tjej, då tänker jag att du är kär i henne och att hon är din flickvän typ men sen skriver du att hon är "8 eller 9 av 10"... Förhelvete alltså du borde tycka att hon är 100'000 av 10!! Förutsatt att hon inte är en kk liksom.

"Komplikationer" från dig som hennes pojkvän mottas säkert på annat vis än  random grejer hon får ropat efter sig på stan. Därmed inte sagt att du ska låta bli att ge henne komplimanger för sitt inre.

Visa henne tråden :p

Jag förstår inte problemet. Säg att hon är snygg om du vill, det gör väl inget att hon hört det förr. Eftersom hon verkar veta om att hon är snygg så har hon nog inget större behov av att få höra det hela tiden.