Forumet - Hur bildas en könssjukdom då?

Hur bildas en könssjukdom då?

10977 0 44
Hej.

Finns det någon chans att man har fått en könssjukdom om man förlorat oskulden till en annan oskuld?

Både jag och min nuvarande partner har nämligen båda bara haft sex med oskulder. Då finns det väl ingen risk att vi smittar varandra med könssjukdomar? Eller kan könssjukdomar bildas ändå? (om vi bortser från herpes)

Spana också in:

Vanilla:

Finns det någon chans att man har fått en könssjukdom om man förlorat oskulden till en annan oskuld?


Det beror väl på vad man menar med oskuld, precis som I Love Lucy, skrev. Om man inte haft några former av sex är sannolikheten närmast obefintlig. Däremot smittar könssjukdomar även vid oral- och analsex samt finns det viss risk vid t.ex. petting.

För att minimera riskerna bör man skydda sig och det säkraste sättet att veta om man blivit smittad är att testa sig.[smile]
Heidi NÄTVANDRARNA:

Däremot smittar könssjukdomar även vid oral- och analsex samt finns det viss risk vid t.ex. petting.


Könsjukdomar kan la smittas på fler sätt eller ? tex det jag beskrev innan..

S3ON:

Ja ! tänk om din partner har haft ett sår på skinkan, och så sätter han/hon sig på en toalett som det finns lite HIV smittat blod på, då finns det ju en liten risk att din partner har blivit smittad.

S3ON:

joo :(


Heidi NÄTVANDRARNA:

Nja, om det är blod på toasits torkar man väl bort det innan man sätter sig? I vilket fall tror jag att risken är minimal.
Däremot har jag hört om en som fick flatlöss från en allmän toa - eller åtminstone hävdade att det var därifrån han fått det.


Är fortfarande en risk
Å här tas inga risker [mad][crazy]