Forumet - Hur bli av med nervositet när det kommer till killar jag är intresserad av?

Hur bli av med nervositet när det kommer till killar jag är intresserad av?

281 0 1
Jag är verkligen dålig på det här med killar.. Jag är så otroligt rädd för att skämma ut mig, bli skrattad åt eller avvisad. Vågar liksom inte skriva hej till en kille jag är intresserad av så det blir alltid som så att killen får göra hela jobbet. Vill verkligen inte vara så osäker och rädd för att det ska gå fel. Ännu värre är det när jag träffar en kille jag är intresserad av, det blir som en spärr och jag blir helt tyst och reserverad av någon anledning. Jag vill ju så gärna visa hur min personlighet är och att jag är en glad, sprallig, social människa men tyvärr blir jag bara tyst och verkar väldigt reserverad. Det här är ett stort problem för mig, och just nu har en kille jag är intresserad av också visat ett visst intresse för mig. Jag vet inte hur man gör, det känns så otroligt onaturligt att inleda en konversation eller något. Jag hatar att jag verkar blyg när jag egentligen inte alls är blyg! 
Det som är så svårt är att jag  till exempel inte vågar säga hej eller liksom ens adda honom på typ facebook. Det är han som har addat mig, jag skickade en förfrågan men tog bort den när han inte svarat på 10 min haha.. Och sedan addade han mig istället. Jag är säkert hur töntig som helst, ni får ursäkta mig. Mycket glad
Hur ska jag göra för att bli av med min nervositet för att bli avvisad eller att bli skrattad åt? Tror att mycket sitter i att jag har otroligt dåligt självförtroende och ser ner på mig själv något fruktansvärt, kan aldrig se något bra med mig och jag förstår inte hur någon skulle kunna tycka om mig mer än som vän. Det känns liksom som att alla killar som visat intresse bara ville göra mig till åtlöje eller något.. 
Men nu vill jag inte sumpa det här med den här killen, han är verkligen jättefin. Han är dock lite blyg och det gör det hela så svårt. 

Inga kommentarer

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Om han också är blyg så borde han ha större förståelse för din blyghet.
Skriv bara till honom, försök lära känna honom. Du har inte vunnit någonting än så det finns ingenting att förlora på det. Om du misslyckas har du ändå vunnit, för du har vågat och det gör sådana här saker lite enklare till nästa gång.