Forumet - Hur blir man av med en kriminell person?

Hur blir man av med en kriminell person?

2270 0 26
Min kompis var tsmns (kk-förhållande, enligt mig) med en kille. Nu vet hon att han är alkoholist och hon därför bröt kontakten med honom. Tidigare visste hon att han hade ont om pengar men varför var okänt. Han bad ofta om pengar, inte rejäla summor men det blev det i slutändan - han tjatade mycket och många gånger. Nu brukar han fortfarande ringa på hemma hos henne och be om pengar. Hon har flera gånger sagt till honom att sluta men han kommer fram så fort han ser henne ute osv.
Han är tydligen skyldig en massa pengar och har massa prickar i registret. Hon tycker att man ska köra ut honom ur Sverige eller något (vet inte riktigt vad hon vill) men hon orkar inte kontakta polisen/soc osv. för det medför problem eller tar upp tid.
Något som jag kanske bör nämnt tidigare är att han ibland brukade ge henne örfilar, helt utan anledning och plötsligt... Hon orkar inte anmäla honom pga. dem anledningar som jag tidigare nämnt.

Undrar nu, eftersom att hon ständigt vänder sig till mig när han är jobbig; om jag kan göra något?

Börjar bli riktigt trött på detta tjat och på att se den där äckliga killen på stan... Kommer våldta hans liv om jag får höra mer, känner jag[mad][sad]
en kvinnlig kafka:

om jag kan göra något?


Vare sig du eller din kompis kan göra ett skit om ni inte anmäler, så du får väl stötta din kompis så att hon "orkar" anmäla. Har du tur blir din kompis av med den jobbiga killen och du blir av med gnället, och killen får hjälp av myndigheterna = alla vinner.

Spana också in:

Pheadrus:

Vare sig du eller din kompis kan göra ett skit om ni inte anmäler,


Undrar vad jag kan göra om jag anmäler. Vad exakt ska jag anmäla? "Hej, min kompis har blivit slagen av en kriminell man som ständigt tigger pengar" Jaha... Okej. Var är bevisen på slagen? Vem ska de förhöra? Honom? Jaha.. Okej. Sen då?