Forumet - hur blir man av med oskulden?

hur blir man av med oskulden?

4481 0 36

Spana också in:

Det handlar ju först och främst om att finna en partner eller någon annan som också vill knulla. Jag personligen väntar tills den rätte får komma in så att säga.

S3ON: Avstå tills du känner dig redo.
vonKissekatt: Vänta tills du är redo och avbryt det hela om det inte känns bra. Samt använd kondom och ha långt förspel. 
Alozi: Jag gissar på att du inte har gått igenom puberteten än, och kanske ska avvakta om du känner att du inte vågar.
Helt rätt.
Du måste känna dig redo och att du VILL. Vänta tills du hittar den rätta, och med den rätta menar jag inte den du kan tänka dig gifta dig med och leva lycklig med resten av livet för den sannolikheten är ganska minimal om du nu är så ung som jag nu gissar att du är. Med den rätta menar jag den du tycker om och som du känner dig trygg med och som DU vill ha sex med. Själv var jag 19 år när det hände. Det var en kille som jag var jätte attraherad av, som jag tyckte om och som jag hade trevligt tillsammans med. Vi hade träffats några gånger då jag bestämde mig för att ha sex med honom, men för att JAG ville det, inte för att han eller någon annan yttre faktor pressade mig till det. Jag berättade för honom att jag var oskuld och att jag ville ta det lite lugnt något han också respekterade. Sexet i sig var väl inte så bra de första gångerna, dels för att det gjorde ont och dels för att jag var oerfaren och nervös. Det blev bättre så småningom men "relationen" höll inte mer än några veckor, vi passade inte tillsammans. Jag ångrade aldrig att jag förlorade min oskuld till honom. Det var ju jag själv som ville det och att det inte blev något långvarigt...tjaa, någon garanti har man ju aldrig. Det var roligt så länge det varade.