Forumet - hur blir man full på alkochol?

hur blir man full på alkochol?

1320 0 51
asså jag fattar inte hur man kan bli full på Alkochol? kan ni förklara hur man kan bli full på alkochol?  hur fungerar de? är alkochol ett gift  inehåller inte öl vatten? varför måste man dricks varanan vatten för? förklara smälla! varför dricker man öl för att de är coolt?

Spana också in:

1. + 2. + 3."Alkohol påverkar kroppen på många olika sätt. Den hamnar först i magen och genom magsäckens slemhinna tas cirka hälften av alkoholen upp och förs ut i blodet. Då slemhinnan blir retad av alkoholen och producerar mer magsyra så är det skonsammare för magen att dricka alkohol i samband med måltid.
När drycken har kommit till tunntarmen tas mer alkohol upp av blodet. All alkohol som kommer ut i blodet når till slut levern. Detta organ renar kroppen på ämnen som inte hör hemma hos oss, så levern får jobba på högvarv när man dricker. Levern orkar inte ta hand om allt på en gång så en del alkohol åker ut i kroppen igen och upp till hjärnan. Dricker man på fastande mage orkar lever inte rensa bort lika mycket alkohol vilket gör att alkoholen inte bara transporteras till hjärnan utan kan även skada andra organ och vävnader i kroppen. När alkoholen når hjärnan påverkas alla dess delar. Drycken stör nervsignalerna och cellerna så att man känner sig berusad." kopierat från drugsmart.com4. Ja det är ett gift, ett ämne som levern försöker ta bort, och som stör och förstör hjärnan.5. Jo mer än 90 procent är vatten, beroende på sort, vatten är också ett gift.6. Va?7. Vad jag vet, för att det kan vara gott, coolt, och att man vill bli berusad.Sluta trolla

Danne_cars: asså jag fattar inte hur man kan bli full på Alkochol? kan ni förklara hur man kan bli full på alkochol?  hur fungerar de? är alkochol ett gift  inehåller inte öl vatten? varför måste man dricks varanan vatten för? förklara smälla! varför dricker man öl för att de är coolt?
varannan vatten ä inget som gör, aldrig sett nån göra de iaf.. o bli full på alkohol ä inte svårt, man dricker ju bara tills de snurrar som fan.. öl dricker man för att de ä gött o man vill bli full.. ok? sluta gör trådar om detta nu