Aviseringar
Rensa alla

HUR BLIR MAN LÄNGRE?


joanna
Ämnesstartare

Hur blir jag längre!?  Jag är en tjej som undrar om jag verkligen kommer att växa mer. Jag fick min mens för typ 2-3 år sedan och då var jag ungefär 165 cm. Idag är jag 14 år och är 170 cm.
Min mamma är 165 och min pappa är 175. Men min äldsta syster är 28 år men är 178 cm.  Jag har varigt hos skolsköterskan för 2 år sedan och pratat om min längd och då sa hon att jag blir typ 178 cm.
Stämmer det? För det känns verkligen som att jag har inte vuxit något alls denna sommar. Det känns som att jag har varigt 170 cm ett bra tag nu. Vill verkligen bli som min syster! Kommer jag att växa mer? Hjälp tack! Glad


   
Citera
Ämnesetiketter

Är din mamma 165 cm och din pappa 175 cm så verkar det ju lite märkligt om din biologiska syrra är 178 cm. 178 cm är onekligen ganska långt för att vara en tjej. Men är du bara 14 år så kan du väl växa ytterligare något år. Fast jag tror inte personligen det. 


   
SvaraCitera

10-medieval-torture-devices8.jpg


   
SvaraCitera

Heels


   
SvaraCitera

Var längesedan man mätte sig hos skolsystern i nian, men vad jag minns av vad hon sa så växer tjejer inte mycket mer efter första mens, 2år till o några cm sedan färdigväxt. Givetvis individuellt men i generella termer så.. 

OBS KAN HA FEL SOM FAN, men orkar ej googla. 

170 är ju mycket bra längd! Skolsköterskan sade att jag skulle bli 196-198cm, slutade på -10cm :p


   
SvaraCitera

din syster kanske har andra egenskaper som är lättare att härma


   
SvaraCitera

Pfths inte fel att vara 165.. ,5 just saying.. Oskyldig


   
SvaraCitera
Kudhos

Kroppen växer i små mängder tills du fyllt ungefär 20.


   
SvaraCitera

90-tal-buffalo_397293q_105849154.jpg


   
SvaraCitera

assåh d flesta tjejer blir la knappt 170? vrf är du inte nöjd? :s 


   
SvaraCitera

haha har ngt svagt minne av att skolsköterskorna förutspådde att jag skulle bli runt 173 som farsan, så jävla fel de verkar ha assåh, typ alltid.  


   
SvaraCitera

tycker du har en ganska bra längd. 178 är ganska långt det med, är dock ännu längre vilket både kan vara bra och suga. bra för att man ser över alla och dåligt för att ja, man syns hela tiden och killar generellt gillar korta tjejer


   
SvaraCitera

läst ngnstans på wikipedia att man kan bli längre om man har lite underhudsfett (lr ngt) kring låren

det är alltså om man har jättelite fett på kroppen som kroppen producerar tillväxthormon. problemet med det är att hormonerna kan påverka näsans eller längdens tillväxt, så det kan alltså sluta med att man inte växer ngt alls men får större näsa

Tror på det här eftersom att killar generellt får större näsor eller blir längre än tjejer (har läst det här men minns inte var)

men stretcha är viktigt annars, tror dock det påverkar längden mer om man gör det i ung ålder då man växer. tror stillasittande och stress kan hämma tillväxten


   
SvaraCitera

S3ON:
assåh d flesta tjejer blir la knappt 170? vrf är du inte nöjd? :s 

vet en brud som är 183
måste vara nåt med päronen


   
SvaraCitera

Man växer när man sover Icke!


   
SvaraCitera