Forumet - Hur blir man snygg?

Hur blir man snygg?

4799 0 57

Spana också in:

Man tycker oftast att man är fulare än vad man egentligen är! Om du bygger upp din självkänsla och ditt självförtroende så kommer det inte bli lika jobbigt för dig. Man duger och är lika mycket värd även om man inte är snyggast i världen. Det lovar jag dig [smile] Annars om du väger för mycket (och då menar jag realistiskt sätt väger för mycket och inte att du själv bara tycker/tror det) - så kan du ju börja träna och äta hälsosamt för att kanske bli mer nöjd med din kropp. Om du rör på dig så blir man också gladare i psyket [smile]

Slumpartad:

Du är dömd att för evigt vara ful.


Skämta inte om sånt här, du kanske sårar mer än du tror. Det är såna där kommentarer som KAN resultera anorexia osv. Men men!
szara:

Skämta inte om sånt här, du kanske sårar mer än du tror. Det är såna där kommentarer som KAN resultera anorexia osv. Men men!


Nej men helt seriöst då.

Mycket av fulheten hänger på hur man bär den. Att köra en annan stil kan ju faktiskt göra under [no-no]

En passande frisyr gör liksom mycket mer än man kan tänka sig.

Dold text: Har jag styrt upp nu?[cute]
Slumpartad:

Mycket av fulheten hänger på hur man bär den.


Sant. Säg det till tjejen istället. Tror du också varit osäker i tonåren precis som hon är varför inte hjälpa till med ens erfarenheter istället för att trycka ner. Vill inte låta som nån slags mamma men blir lixom irriterad när såna kommentarer kommer, mår man dåligt och är känslig redan kan det vara den ända som behövs för att man ska tappa hoppet helt och lägga sig ner och låta alla andra stampa på en! Jag vet det själv.

Slumpartad:

Har jag styrt upp nu?


Japp du har iaf visat dig lite mogen pga att du inte kaxade tillbaka och att du insåg lite vad du gjort fel [bigcheers][bigcheers]