Forumet - Hur blir man snygg?

Hur blir man snygg?

4767 1 21

Har ni några tips på hur man kan förbättra sitt utseende? Få bort alla utslag i ansiktet och ha en fin och perfekt hud. Finns det ens några sätt att få drömhyn på? Sen hur kan man bli snygg?! Jag är nog världens mest operfekta tjej.. Hur blir man smal och hur gör man för att inte gå upp i vikt? Hur bantar man? SNÄLLA GE MIG TIPS. skäms över mig själv och vill inte gå i shorts i sommar om jag inte blivit smalare.. HJÄLP

Kommentarer (2)

  1. Ska ge dig ett tips som alla skönehets drottningar följer, PHOTOSHOP!

    Nej men skämt åsido, vill du verkligen se ut så är det väll upp till dig men gör det inte bara för grupptrycket,Det var det ända jag ville säga

  2. Ska ge dig ett tips som alla skönehets drottningar följer, PHOTOSHOP!

    Nej men skämt åsido, vill du verkligen se ut så är det väll upp till dig men gör det inte bara för grupptrycket,Det var det ända jag ville säga

Tråden har 21 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

9/10 tjejer behöver inte bättra på sitt utseende men here goes

1. Bra kost

2. Träning

3. Ingen rökning eller sådant skit

4. bra med sömn

5. bra hygien

gör allt det/följ det så blir det hälsosammare för dig iaf

Spana också in:

En snygg hållning och ett stycke bra självförtroende, så har du kommit långt. För att visa vad jag menar;

dalig_hallning_landing_.jpg

Slutsats; du ser snyggare/stoltare ut och som om du har självförtroende om du har en bra hållning.

träna och få muskler så får du en stark och fin kropp och känner dig mer rakryggad. 

alla har olika kroppar och förutsättningar. kroppsbyggnaden kan vara smal, kurvig, rak m.m, men alla vältränade, fasta kroppar med muskler ser attraktiva ut. dessutom mår den som är vältränad både fysiskt och psykiskt bra. även under träningen då man får endorfiner (lyckokänsla, samma substans som utsöndras när du är kär) av träningen. man måste träna minst två gånger i veckan regelbundet för att få in vanan men det behöver inte ta mer än två månader om man anstränger sig och kämpar i början.

om du ska sluta med något, låt det vara socker. socker är det enda som din kropp inte behöver. det fungerar mest som ett slags gift. det gör att vi människor snabbt går upp i vikt och som känt, blir obotligt sjuka. jag kan inte tänka mig att det är bra för din hy heller. 

drick mycket vatten (men inte flera liter) och ät färsk frukt och grönsaker. skölj ansiktet med kallt vatten som avslut varje kväll och skifta mellan kallt och varmt i duschen. det får dina porer att öppna sig. först varmt för att öppna dem och rengöra, sedan kallt för att stänga dem. glöm inte bort att använda hudkräm.

Utrota alla människor på jorden.

jag är inte heller nöjd med mitt utseende men man måste försöka bli så bra man kan.

J

Du kan inte ändra totallt på ditt utseende och du kommer alltid ha samma "grund utseende". Framhäv dina ögon, lägg brun/svart kajal på halva övre fransraden för att få en intensiv och pigg blick! Gör något med håret, lägg på en ljusare/mörkare nyans, locka det, platta det, något sånt! Använd mascara, jag tror att alla tjejer är finare med lite mascara på överfransarna!För att gå ner i vikt måste du bestämma hur mycket du vill gå ner osv. Men försök att inte äta vita kolhydrater, socker osv. Frysta vindruvor är riktigt gott istället för godis t.ex. 80 % av din viktnedgång beror på hur du äter. Ät ca 5 gånger per dag och glöm inte att dricka mycket vatten! 

hamilton.jpg

vem bryr sig, snorta kokain, läs hamlet och kafka 

För vissa människor så går det inte att göra sig snygg eller ens normal-look oavsett vad man gör. Man är helt enkelt född till att vara ful. För många defekter helt enkelt. Som jag.

Det som hjälpte mig var att inte äta choklad( lätt för mig att säga som inte gillar choklad då men anyways) och hitta en slags träning som man tycker är roligt. Man behöver inte göra värsta styrketräning, man kan dansa, gå promenader osv. Just att skippa chokladen och tvätta ditt ansikte varje kväll kan hjälpa mot huden.

Ta en bild på dig så kan man ju få tycka om du nu är ful eller ej. Du är förmodligen fin men tycker du är ful. Fin och perfekt hud kan du inte få och alla kan inte ha det. Smörj in dig med återfuktande och anti akne o så, så blir du fin!

Hur du bantar, jo du ska äta mindre än vad din kropp gör av med. Men undrar är du överviktig eller tycker du att Du är tjock? Mulliga tjejer(alltså inte överviktiga och inte spinkigt smala) brukar vara fint! <3