Forumet - Hur bråkar ni hemma?

Hur bråkar ni hemma?

648 0 26
o nej inte alls. Det brukar gå till ungefär som så att min pappa står upp och skriker att vi är idioter och vi har förstört hans liv medan vi andra sitter i soffan o försöker koncentrera oss på att kolla på tv. Men det slutar alltid med att han stänger av den, det lilla svinet [badgrin]

med min mor bråkar jag aldrig med, ingen av oss syskon gör, jag menar hon får nog tillräckligt av pappa när vi inte är där ändå så [cute]

Spana också in:

de kan gå riktigt hett till när vi har diskussioner om politik och samhälle, men ja vet ej om det är bråk liksom. fast jo de brukar bli det tillslut.

mama och jag bråkar inte så ofta bara typ lite om städning och sånt där kul. och då skriker hon lite på mig och jag säger jaa ok ja har ju bara inte hunnit chilla bre typ.
Vi bråkar inte.
Möjligtvis höjer någon rösten.
Jag har aldrig sett eller hört mina föräldrar bråka. På sin höjd diskuterar de livligt och fräser lite.

Jag avskyr att bråka och tjata och tjafsa och sura. Är inte särskilt bra på det och planerar inte att bli heller.
Känner folk som gillar att bråka(uppenbarligen, eftersom de envisas med att göra det om fekking skitsaker) och gör de det i min närhet brukar jag gå iväg och fokusera på något trivialt, typ en kotte eller mina naglar. Finns det barn med i bilden bär jag med mig dessa och leker högljutt för att överrösta dumheter.
Jag och pappa bråkade inte, vi mer... surar. Eventuellt så är han dryg och pushande eller retar mig så att jag börjar gråta, hehe.

Mamma och jag hade ofta lite mer hårda ord och skrik, ofta gråt från bägge håll (fast oftare hennes). Sagt många elaka saker till henne och har alltid betett mig mer respektlöst. Skulle aldrig tänka tanken att skrika elaka ord åt min pappa.

Bor ej hemma nu, så vi bråkar inte längre. Ses ej så ofta och går inte varandra på nerverna.
lazertits:

Har vuxit upp med att man ska respektera sina nära (och förvänta sig respekt tillbaka såklart).


det är bra!
är svårt att tänka sig in i att bo med föräldrar som aldrig bråkar. måste vara asnice

lazertits:

Tycker snarare att det är galet att folk som säger sig tycka om varandra envisas med att såra och trycka ner.


ja, det också