Forumet - Hur det är att leva som Storen! ;)

Hur det är att leva som Storen! ;)

725 0 11
Tjollahopp! Jag heter Storen. ;) Egentligen är jag väldigt liten, men jag läste på ungdom.se att om man skriver en sak tillräckligt många gånger blir det sant. XD Jag ska då berätta för er hur det är att leva som just mig, Storen. :( Jag, Storen har ett behov av att rätta folk som felstavar. Här är några exempel; Jag går in på mina lärares sociala medier och rättar dem. Direkt när jag får en ny vän, går jag in på personens instagram och rättar den. Jag förstår inte varför jag inte har några vänner. ;( Vem vill bli min vän? Skriv 123! ;) Tjollahopp då, Storen. 

Spana också in:

Du får säkert fler vänner om du förstår att folk skriver på internet för att göra sig förstådda, inte för att skriva uppsatser. :) Om jag någonsin rättar någon, så är det efter de stavat samma ord fel flera gånger. Då brukar jag meddela dem den rätta stavningen på ett vänligt sätt. Att direkt gå och rätta en person, speciellt offentligt, skulle jag säga är oschysst. 

sies: Du får säkert fler vänner om du förstår att folk skriver på internet för att göra sig förstådda, inte för att skriva uppsatser. :) Om jag någonsin rättar någon, så är det efter de stavat samma ord fel flera gånger. Då brukar jag meddela dem den rätta stavningen på ett vänligt sätt. Att direkt gå och rätta en person, speciellt offentligt, skulle jag säga är oschysst. 
Vem var det som skrev en uppsats nu? XD Det var i alla fall inte jag, Storen.