Forumet - Hur döljer ni lukt och beteende?

Hur döljer ni lukt och beteende?

7243 0 31
Om jag ska vara helt seriös för en sekund så tror jag att det mest avslöjande beteendet som man som "knarkare" har, är sitt intresse för droger och ens vilja att diskutera det.

Det kan vara så små saker som att man fnissar lite när man på film ser hur personer tar i allt vad de kan när de ska snorta någonting, eftersom man själv vet att allt som behövs är att man försiktigt andas in det.

Men eh ja, spice är inte knark. Spice är inte narkotikaklassat, så jag vet inte riktigt vad du har att dölja. [zzz]

Spana också in:

Röker dina föräldrar själva är det inte troligt att de känner på lukten att du har rökt cigaretter, om inte så kan du alltid ta ett tuggummi. Pröva att rök spice några gånger utan att behöva träffa dina föräldrar efteråt. När du känner att du har kontroll över ruset ska det nog fungera fint att träffa dem medans du är påverkad, såvida de inte misstänker att du använder droger och letar efter symptom. Man får dock väldigt röka ögon, men det kan lätt fixas med Clear eyes eller några droppar nässpray i vardera öga. Orkar du inte införskaffa dig Clear eyes kan du alltid skylla på trötthet, allergi eller förkylning, detta kanske dock inte håller i längden. Effekten av spice sitter i 2-6 timmar, peakar efter 1-2 timmar. Man kan dock blir "bakis" i ytterligare några timmar dagen efter, men det är mest trötthet och viss brist på känslor, allt känns bara lite tomt, dock inget negativt, snarare avkopplande.