Forumet - Hur elakt är det här?

Hur elakt är det här?

113 0 22
Jag frågade en kompis om hon ville ta en impulsutgång, bara ett litet barbesök så vi kunde prata lite. Ska kanske säga att hon är en mycket mycket nära vän. Hon var på i alla fall. Jag bestämde med en kille jag träffat några gånger att vi skulle träffas ikväll samtidigt då. Jag tycker verkligen om att umgås med han och hans kompis så jag såg verkligen fram emot det. Jag tänkte även stanna hos honom över natten för det var jäävligt längesen sånt hände också.

Jag fixade till mig, sa till killen att vi skulle ses och började smådricka. Precis när jag ska gå utanför dörren får jag ett om att kompisen 'inte får' gå ut. Det är heller inte första gången det händer. Jag blev så grymt besviken i alla fall. Jag ville verkligen ut för en gångs skull. Jag är annars inne i en väldigt deppig period där jag inte vill göra nånting, men idag kände jag att jag inte kunde stanna hemma. Men det blev så i alla fall.

Jag är så himla sur just nu, men, hur elakt var det hon gjorde? Hon kom hit i alla fall sen efteråt, nu har hon somnat i min soffa och jag funderar på att väcka henne och säga att hon måste gå hem. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.

diskutera, analysera, dela med er av egna erfarenheter.

Spana också in:

Woho:

tjaa det var la egentligen inte så jätte elakt om hon nu inte fick


Hmm. hon fick först, men sen ändrade hennes föräldrar sig. Saken är att hon är 18 år och låter hennes styvmamma bestämma över henne. Det jobbigaste är att det även går ut över mig, hela tiden. Hon är också alldeles för mesig för att säga ifrån.
OF 5:

jag skulle inte klara av såna


Jag gör det heller inte.
Nachac:

Är du inte en egen person? Om du rentav ska träffa en annan så kan du ju gå själv.


jo, självklart. Men det var mer, ''när du väl ska in till stan så kan vi träffas''. Jag känner inte honom tillräckligt bra för att träffas ensamma, vi är inte riktigt den sortens kompisar. Jag tror inte han orkat att jag skulle hänga ensam med han och hans killgäng.
Human:

hur elakt var det hon gjorde?


Om hon har denna erfarenhet sen innan, att hon ofta inte får. Så borde hon vara helt säker på att hon får innan hon säkert säger ja till dig. Dock har hon inte gjort något elakt. Låt henne sova [smile] ni kan säkert hitta på något skoj imorgon!
Human:

jo, självklart. Men det var mer, ''när du väl ska in till stan så kan vi träffas''. Jag känner inte honom tillräckligt bra för att träffas ensamma, vi är inte riktigt den sortens kompisar. Jag tror inte han orkat att jag skulle hänga ensam med han och hans killgäng.


Vilka jobbiga regler folk har.
Då hade jag gjort såhär:
Ringt killkompisarna, sagt att din kompis bangat och sen frågat om de gick bra för dem att du hängde på och festade med dem istället..
Troligen hade dem inte sett några problem i det och bara kört. Sen träffat din tjejkompis dagen efter i någon soffa framför en teve nånstans..

Och elakt vet jag inte.. irriterande som nån annan sa, Ja..