Forumet - Hur faen gör man nu då? o_o

Hur faen gör man nu då? o_o

2580 0 25
Jag kan till och börja me och säga att jag föredrar seriösa svar ;)
Men om ni kan några torra skämt så dra dem - kan aldrig få nog av dem ändå :p

Anyway on to the point.

Jag har haft det här problem ett ganska bra tag och hållt inne det hela jävla tiden - men nu börjar jag faen mä *bankar hövvet i skrivbordet!!*.

För att ni ska förstå så får jag nog säga att jag är en person som vill ha det jag inte kan få. Och det är ganska extremt! För så fort jag har fått det så vill jag inte ha det längre... (Childish I know, but I can't help it)

Nu så, jag vill ha ett förhållande - och har haft ett par "potentiella flickvänner" men har valt att stanna utanför för jag vet vad som kommer hända om jag hamnar i ett förhållande me dem.

1-2 veckor, kanske 4 veckor om jag har riktigt tur - sen kommer känslorna att go bye bye -,-"

Till dessa tjejer är det bara jag som behöver ta sista steget, och tro mig - jag har verkligen velat bara gå fram och ge dem en spontant kyss. Men har ännu aldrig gjort det.

Förr eller senare så blir ju dessa potentiella flickvänner, bara vänner eftersom det inte blir nånting.
Which is awesome! yeah.

Men, att veta att jag behöver bara ta ETT steg för att komma in i ett förhållande (vilket jag vill) men 1-2 veckor efter kommer jag tappa känslor för henne helt. Det har börjat bli jävligt irriterande.

Vafan ska jag göra? o_o
prinoto:

(Childish I know, but I can't help it)


det där tror jag handlar om vad du har för tankar innan du ger dig in i det du vill ha.

alltså mina tankar om ett förhållande är från början att mina känslor ska få plats hos denna person o bli accepterade. det innebär att jag inte kommer sluta gilla den personen om jag väl får den, jag kommer bara gilla den personen ännu mer.

men om man idoliserar någon och får den personen. så kan det bli som så att man tappar känslorna direkt.

såhär har det varit för mig i alla fall nu när jag tänkt efter.

prinoto:

Vafan ska jag göra? o_o


tycker du ska se dina egna känslor/personlighetsdrag och se hos vilken av dessa personer dom skulle passa in bäst.

Spana också in:

Tack för svaren gubbs! ;)timeisrunningout:

Ge damerna en chans!


sist jag gav damen en chans slutade med att efter en månad satt jag helt tyst och brydde mig inte ett skit om henne... i slut ändan blev båda sårade.
Och så har jag VÄDLIGT nära att vara tsm med 2 till, och dem slutade inte så bra heller. Tappade känslorna efter knappt en halv vecka efter jag hade kysst ena.

Nu snackar vi knappt längre. I längden tjänar jag på att bara att stanna singel :p

Baader_Meinhof:

Du ska kanske satsa på att bli ordentligt kär i någon innan du inleder ett förhållande med denna?


Jag vet inte vad jag ska säga - men jag kan inte satsa på att bli kär, min kropp säger att jag är intresserad av denna personen/ gillar denna personen then the next day: NOT!

Olycklig:

Man kan inte bli ihop med någon tjej bara för att man inte vill vara ensam..


Jag vet inte om de e för att jag inte vill vara ensam. Men jag tror inte att jag tänker: jo, hon är jag intresserad utav för jag vill inte vara ensam.

Vet inte hur jag ska säga :p
Zerone:

Bli player då.


That doesn't sound like me at all [no-no]
prinoto:

sist jag gav damen en chans slutade med att efter en månad satt jag helt tyst och brydde mig inte ett skit om henne...


Jag menade helt enkelt att du kan vara ärlig när du träffar en tjej, om du nu tycker att det här är ett problem. Om tjejen som fattar tycke för dig vet om att det finns en stor risk att du kommer backa undan om det blir något mer seriöst ger du i alla fall henne en sportslig chans att slippa få hjärtat krossat.
Maximilliam:

ey man, är du kär då? allting verkar bara vara tillfälliga förälskelser, bli nt ihop med dem för snabbt utan lär känna dem under en längre period innan ni blir tsm.


Tror inte jag e KÄR, men mer intresserad/gillar, och tbh... jag vet nog inte ens hur den känslan känns (då man är kär) :p

timeisrunningout:

Jag menade helt enkelt att du kan vara ärlig när du träffar en tjej, om du nu tycker att det här är ett problem


True... Kanske ^_^

Baader_Meinhof:

Man kan inte bestämma sig för att bli kär Det jag menade var att du ska vänta och ta det lungt tills du blir kär, på riktigt


Om jag väntar, slutar det med att vi förblir vänner :p
Så då e det för det mesta att fortsätta me de jag håller på me xD

Återigen, tack för svaren :p
Maximilliam:

du kmr veta hur det känns när du är riktigt kär asså, bli inte ihop med ngn du bara tror att du gillar, det kan såra den eftersom den antagligen fallit för dig . follow your heart!


I don't think so T.T... så jag har aldrig varit kär i 17 år? :(
Plus, de e ganksa svårt och veta om jag gillar eller bara tror att jag gillar.
Om folk kan bli fulla på alkoholfri öl, att bli hög av iDozing - then dammit, so can I!

But oh well, vi får hoppas på att jag ännu inte varit "kär".
Men det e svårare än man tror att hålla sig undan.
Om du har varit singel i ett tag och haft ett par tjejer du kunnat bli tillsammans med (kunna tänka menar jag då - hon gillar dig du gillar henne)men bara står där utan att göra något. Utan att ge dem en chans till att utveckla känslorna.

Och ännu värre när tjejen, några månader senare, hittar en annan kille som e ens kompis och så står man där och lägger på fake-masken. Hjälpa killen att få henne cause of the code: Bros before hoes :p

Jag vet att jag måste hålla mig borta :p men det börjar bara bli jobbigt.
prinoto:

Och ännu värre när tjejen, några månader senare, hittar en annan kille som e ens kompis och så står man där och lägger på fake-masken. Hjälpa killen att få henne cause of the code: Bros before hoes :p


haha, låter som du är kär i det här läget.. Olyckligt kär! Men sure, det är surt att se ngn man har gillat börja hålla på med någon av ens vänner. Men liksom chilla med kärleken, tvinga inte fram den för då kmr den inte. Alla blir inte kära första gången när de bara är p12:or, vilket jag faktiskt tycker är bra. Men liksom, det är förfan många som inte varit kära och är typ 25! Så chilla, det kommer när det kommer .