Forumet - Hur fan skaffar man en dildo, vad går att använda istället ?

Hur fan skaffar man en dildo, vad går att använda istället ?

14183 0 107

Spana också in:

Du kan beställa på nätet, teknikmagasinet, clas ohlson och sånt tror jag faktiskt har dildos. Ingen kan du ana vad det är du beställt dessutom.

enhimmelskdrog:

är lite tveksam till om dom säljer till 13-åringar dock


Vad fånigt det skulle vara att ha åldergräns på sexleksaker :S
enhimmelskdrog:

jag gick in en sexshop när jag var 17 och tjejen som jobbade där sa typ "helst säljer vi inte till folk under 18 men eftersom du är 17 går det väl bra ändå"


Men vad cp! Ska unga tonåringar inte få ha en egen sexualitet liksom. Hur skulle det kunna skada att ha en dildo eller liknande :S Man borde uppmuntra tjejer att skaffa sådana saker, många flickor är ju så töntiga när det gäller kunnande över sin egen anatomi och sexualitet. Det borde uppmuntras!
Vet att kondomeriet har 16-årsgräns i butiken, när jag frågade varför svarade de att det annars kommer in en sån jävla massa småungar som står och fnissar och välter grejer.

Men apoteket har tydligen ingen åldersgräns. Dock är apotekets sexleksaker rätt dyra; det är säkert bra kvalitét men det är mycket pengar när man är 13.

Annars borde väl vad som helst av passande storlek funka? Har sett folk använda stearinljus, hårborstar, spritpennor av större modell (dock ej så smart idé om den läcker :S), bananer osv.
Är väl bara att ta något?

Ni tjejer har det så lyxigt. Massa alternativ liksom. För oss är det bara "fram, tillbaka, fram, tillbaka, rinse and repeat". Tråkigt.
Geigerzähler:

Fick aldrig veta vad som hände, mer än att det var någon plastkrok inblandad? Var det framfall hon hade fått?


Vet inte riktigt vad det var, någonting sådant. Vet inte om hon har gått till gyn än. [sad]
Kroken på borsten drog ut någonting i alla fall. Ryser när jag tänker på det [cry]