Forumet - Hur får jag bort vad det nu är från min dator?

Hur får jag bort vad det nu är från min dator?

460 0 6
Min dator segar sig ngt fruktansvärt och jag misstänkte att jag fått virus eller någonting i den stilen. Gjorde en genomsökning och då kom det upp (bifogade filer). Exakt vad betyder det? Och hur får jag bort det från datorn? Det tar typ en evighet att få upp olika sidor. Måste jag lämna in den och hur vet jag om det är farligt eller inte med tanke på det som står nederst?

Sen en fråga till, det finns ju redan ett antivrusprogram på Vista. Vet inte om det finns det på alla men jag har Vista Home Premium om det är ngn nödvändig information.. Hur som helst har jag ett annat virusskydd som jag köpt vid sidan av och har installerat. Så hur ska jag hantera det..? Kan man ha båda igång? Har för mig att om man har två brandväggar igång kan de typ blockera varandra, stämmer det? Ska jag stänga av den ena brandväggen?

Hjälp uppskattas verkligen. Måste ha hjälp. Snälla hjälp : (

xcvbbvc.jpg

Spana också in:

tobias:

ladda ner och sök igenom datorn med detta.


Men jag har ju redan sökt igenom datorn med det antivirus program jag har nu och den har ju hittat någonting. Frågan är väl hur jag får bort det? [shake]

Och dessutom om man bara ska ha ett antivirusprogram på datorn, betyder det att jag måste typ avinstallera det från Vista eller kan jag bara stänga av det på ngt sätt?