Forumet - Hur får jag det att lukta spya??

Hur får jag det att lukta spya??

434 0 4
Jag funderar på att vara sjuk imorgon och hade då tänkt att låtsats spy. Alltså hälla ut en vatten flaska i toaletten o sedan spola för att sedan gå till min pappa o säga att jag spydde. Men jag vet inte hur jag ska få det att lukta spya. Finns det något jag kan göra, typ blanda lite matsaker eller något?
Edit: Jag skulle inte påstå att detta räknas som skolk eftersom jag redan varit hemma i 2 dagar pga feber o förkylning. Men det har resulterat i att jag inte har kunnat plugga inför ett viktigt prov som jag missade och jag oroar mig för att jag kommer behöva göra det imorgon o jag kan nada.
Dubbelpostar eftersom OP ba redigerade. 

Anonymus1234: Edit: Jag skulle inte påstå att detta räknas som skolk eftersom jag redan varit hemma i 2 dagar pga feber o förkylning. Men det har resulterat i att jag inte har kunnat plugga inför ett viktigt prov som jag missade och jag oroar mig för att jag kommer behöva göra det imorgon o jag kan nada.
Säg att du fortfarande känner lite och känner dig väldigt trött i kroppen, att du vill ge det en dag till. Sen får du ju se till att du verkligen pluggar också. :) 

Spana också in: