Forumet - Hur får jag en polare att sluta diskutera tråkiga saker?

Hur får jag en polare att sluta diskutera tråkiga saker?

2221 0 45
Jag har en polare som jämt diskuterar saker som statistik å ekonomi, jag tycker att sånt är tråkigt, men ändå ska hen diskutera det hela tiden, hur gör jag för att hen ska förstå att jag inte bryr mig, jag har redan sagt till hen innan men hen ignorerar det eller blir ledesen för det.

Spana också in:

1. var tråkig att diskutera med när den drar upp diskussioner i samma ämne gång på gång. Diskussionen bör dö när hen märker att hen är ensam i disussionen.

2. Säg att du inte har någon åsikt i frågan. Nästagång det poppar upp en ekonomidiskussion, säg "du vet att jag är ointresserad av ekonomi, kan vi inte prata om *exempel* istället?"

3. Stå ut. Du har antagligen den här vännen av en anledning. Om dess goda egenskaper inte väger upp det negativa du ser i de här diskussionerna du är ointresserad av, "gör slut" då.
Vego_rebel:

en polare som jämt diskuterar saker som statistik å ekonomi,


Det är klart att han vill - det ligger i den manliga naturen att bekymra sig för civilisationen, medan kvinnan sysslar med det mer jordnära och hemmet. Det är alltså förståligt, att ni har olika intressen, men ni kanske kan börja med pardans i stället. Då har du ett finmotoriskt övertag, och han har inte tid att prata.