Forumet - Hur får jag en tjej

Hur får jag en tjej

3120 0 27

Grejen är den att jag har svårt att Prata med tjejer , sist jag hade ett förhållande var typ 2 år sen . Sen dess har det bara varit några få gånger jag strulat runt med tjejer men inget mer . Ñu har jag börjat Känna mig sjukt ensam och vill få en tjej men som sagt har svårt att Prata med dem och det var längesen jag sist hade någon så vet inte riktigt hur jag ska göra :/ jag gillar en tjej som precis blev tillsammans med någon och kan ñu inte sluta tänka på henne så måste få en annan haha . Lite tipa om vad jag ska göra ? 

Spana också in:

Oj, välkommen i klubben. Jag lyckas inte själv, så mina tips är väll inte så bra, kan tänkas.
   Men lär dig att börja spontanhälsa på främmande random-tjejer, bara för att. Därefter lär du märka att tjejer inte är så farliga, oftast inte iaf, och börjar börja kunna prata med dom allt mer.

Tjejer gillar uppmärksamhet och uppskattning. Le mot henne och ha gärna ögonen bara på henne så att hon känner sig speciell. När ni för en diskussion så försök att komma ihåg det hon säger att hon tycker om, så att du nästa gång kan överraska henne med det. På så vis visar du att du verkligen lyssnar på vad hon säger och tänker på annat än sex.