Forumet - Hur får jag honom att bli kär igen?.....

Hur får jag honom att bli kär igen?.....

4780 0 50
Hej, jag har varit tillsammans med min kille i 1år och sju månader,jag är 17år och han 19 men vi är väldigt mogna för våran ålder. Vi har haft det väldigt bra och varit som bästa vänner och gjort allt tillsammans, självklart har vi bråkat en hel del med det löser sig alltid. För två månader sedan så sa han att han inte hade samma känslor för min längre, alltså inte kär och ville bara vara singel ett tag men ändå inte riktigt visste vad han ville. Han gjorde slut men säger att han fortfarande älskar mig och att jag alltid kommer vara något speciellt för honom.

Samma dag som han gjorde slut sov han hos mig och vi är med varandra flera gånger i veckan och skriver puss sms och hjärtan hela tiden och ringer. Låter alltid han få börja skriva så jag inte verkar för "på"och om jag inte svarar på någon timme blir han typ orolig. Allt är ju nästan som vanligt eftersom vi fortfarande kramas, kysser varann, har sex, talar om hur fin den andra är och har roligt. Efter att han gjort "slut" har jag mått så fruktansvärt dåligt, kan inte tänka klart inte äta eller sova. Allt jag vill är att va ska ha det som vanligt och vara tillsammans igen annars vill jag inte leva. Min pojkvän kom in i mitt liv och gjorde allt så bra, har aldrig mått så bra som jag gjort dom här 19månaderna. Bestämde mig för att försöka komma ut och träffa andra killar och kysste en, men det är inte samma sak, blir bara äcklad. När min "kille" fick veta att jag träffat andra märkte jag att han blev svartsjuk, så jag sa (efter en månad som singel)att han fick bestämma sig hur han ville ha det, om han ville gå ifrån "oss" och då bryter jag kontakten helt för annars blir det för jobbigt för mig eller om vi kan försöka hitta hans känslor för mig igen. Han ville försöka igen men vänta med att berätta för någon och det kan jag förstå.

Igår var första gången på en vecka som vi träffats på grund av att han varit sjuk, och det var en jätte bra kväll. Han kunde inte hålla sig ifrån mig, och då jag försökte släppa då vi kramades så höll han bara hårdare. Kyssarna var ödmjuka och kärleksfulla. Men han är så otroligt svår att läsa för det låter ju som han är kär i mig men det är han ju tydligen inte? hur ska jag tolka han beteende? och hur kan jag få honom att få starkare känslor för mig igen??? han umgås väldigt mycket med sina kompisar nu för tiden vilket jag respekterar, och festar VARJE helg och tar alltid grabbarna före mig. TACK FÖR ATT DU TOG DIN TID PUSS!
[love]

Spana också in:

isola:

Det går inte att tvinga fram känslor, speciellt inte hos någon annan.


Nej, och det vet jag om, men vet ju att han verkligen älskar mig och att jag är viktig för honom men allt kom så plötsligt och jag tror verkligen att man på något sätt kan få tillbaka dom där känslorna som man faktiskt har haft. Allt kan inte bara försvinna.. men vill veta hur man kan göra för att "väcka" dom nya känslorna igen??...
aleand05:

Det är väldigt svårt då man varit så nära en människa som fortfarande vill försöka på nytt men inte vet om det kommer hålla.


Du är inte den enda som har känt så.


aleand05:

Jag tänker inte släppa taget fören han isf ber mig att dra för han tänker inte släppa mig än heller säger han.


[zzz]