Forumet - Hur får jag honom att se mig?

Hur får jag honom att se mig?

1809 1 11

Hej.

Jag gillar en kille i min skolan, vi har språk ihop 3 lektioner i veckan.

Han är inte den högljudda som sticker ut, lite söt och snygg och en i gänget.

Jag har skrivit till honom på facebook, och fått bra och positiva svar tycker jag.  Men endast två allmänna och korta konversationer. Jag försöker säga hej och le åt honom i skolan, men han är aldrig ensam. En gång sa jag hej när han o hans kompisar gick förbi, men han tittade inte ens på mig. 

Men är det bara han och en kompis, om jag känner hans kompis lite mera, då pratar han oftast med mig och retas lite..

Det har nu gått två veckor sedan jag skrev till honom, och han tittar i princip aldrig på mig. 

Jag vill verkligen inte ge upp, eller låta det rinna ut i sanden.

Kan man skriva igen fast det var så länge sen? Eller kommer han inte svara..

Är tacksam för alla tips!


Tuvalie: Kan man skriva igen fast det var så länge sen? Eller kommer han inte svara..

"Man måste våga misslyckas för att till slut lyckas"
Du får inget veta om du inte vågar göra det. Så ta kontakt och se.
Han är kanske lite blyg av sig och inte vågar ta för sig mer? Han kanske inte inser att du är intresserad? Försök visa det eller säg som det är kort och gott.

Spana också in:

Alltingen skiter du it och låter tiden samt ödet bestämma eran relation, eller så hjälper du ödet på traven genom att t.ex ta reda på mer saker om honom eller vad han gillar och försök engagera dig i det så du sticker ut lite för honom. Gillar han hockey? Ta då reda på t.ex vilket hans favorit lag är! Gillar han mat? Ta då reda på hans favorit mat och lite sånt ang ämnen han gillar. Försök sedan sticka ut och visa i konversationer av olika slag att du också gillar dem sakerna. 

Tackar för svaren!

Knarko


"Man måste våga misslyckas för att till slut lyckas"
Du får inget veta om du inte vågar göra det. Så ta kontakt och se.
Han är kanske lite blyg av sig och inte vågar ta för sig mer? Han kanske inte inser att du är intresserad? Försök visa det eller säg som det är kort och gott.

Skrev till killen, det gick bra faktiskt :) Men nu ska jag bara försöka prata med honom i skolan, men vi (vågar?) inte titta på varandra. Men om man ska leta tecken på att han är intresserad... Jag satt i skolkafeterian i två dar, och båda dagarna kom han och skulle köpa något.. blev lite förvånad, inte så lik honom, och när han kom båda dagarna när jag stod där kanske är lite positivt ändå. Men pappskalle som man är vet man ju inte vad man ska säga när han väl står där.. :PEn apas melankoli: Spring runt och vråla som en rabiessmittad hund.. jag vet inte. vad gillar han för typ av musik?
xD tack för tipset, skulle gärna vilja prova faktiskt. Men dock inte den typ av uppmärksamhet jag önskar ;)


Xuzkie: Käkrum brukar vara befintliga i skolor, när han har käktid så mår du käka vid snubbens bord? Samtala med killen och lär varran veta mer om varran.
Ja skulle gärna vilja, har en kompis i hans klass som jag skulle kunna hänga med, för att komma närmare honom, men hon är ganska blyg och tillbaka dragen..
Diamond: Alltingen skiter du it och låter tiden samt ödet bestämma eran relation, eller så hjälper du ödet på traven genom att t.ex ta reda på mer saker om honom eller vad han gillar och försök engagera dig i det så du sticker ut lite för honom. Gillar han hockey? Ta då reda på t.ex vilket hans favorit lag är! Gillar han mat? Ta då reda på hans favorit mat och lite sånt ang ämnen han gillar. Försök sedan sticka ut och visa i konversationer av olika slag att du också gillar dem sakerna. 
Aa det är just det. Har lyckats fått ihop en lista med sån "fakta" om honom ;) Träning verkande vara ett intresse som vi har gemensamt :) (Y) tror han tyckte att det vara lite roligt 


Macktorsken: Ha på dig kläder som gör det svårt för honom att inte märka dig
Skulle gärna vilja, men är inte så proffs på det där med att klä mig snyggt å vågat, men ibland så kan jag, men är oftast lite lat, eller så har jag inte dom kläderna. . Har mest vardagliga kläder :/ 


reben: han fattar väl inte på d lilla dumt o ge upp redan nu om du vill på riktigt ?
Nej det gjorde han nog inte riktigt, hoppas han fattar lite mera nu. Men bör nog visa tydligare, eller som sagt ta kontakt med honom live..och nä jag vill ju inte redan ge upp!Spotify: Reta honom istället
Haha, har faktiskt provat, kallade honom för Lotta, för hans en kompis heter august, men tror han inte fattade det där med August och Lotta, så han blev nästan sur på riktigt, men det fungerade sen, när vi möttes i korridoren och han kallade mig för Lotta :P

Enda sättet att veta om han är intresserad eller ej är om han dissar. Kan vara omöjligt att veta annars? Alla är olika, vissa visar inte alls att de är intresserade fast de är. Låt det ta sin tid men inte heller för länge, du vill inte att han ska tro att du vill vara bara vänner. Men iallafall, le mycket, mycket ögonkontakt, reta skämtsamt, ställ frågor osv osv.

aa.. vi har svårt att titta på varandra, det händer, men då knappt en sekund, hm.. 

Jag vet inte hur han är eller när han visar intresse, men de få gånger vi har chattat verkar han måttligt intresserad, (dock jag som startat konversationerna).

Men att han gick o skulle köpa av mig när jag satt i kafeterian båda dagarna, borde ju vara ett positivt tecken, annars hade han nog inte gjort det..  ett tecken på att han försökte ta lite kontakt? :) (men såklart när man får chansen att snacka blir man ju tråkig och stel o lite dum, synd nog.. :/ )

är väldigt rätt för att vara för på, men samtidigt rädd att det rinner ut i sanden.. :P