Forumet - Hur får jag honom att vilja ha mig?

Hur får jag honom att vilja ha mig?

3996 1 24
Hej!
Jag behöver lite hjälp! Jag skriver med en kille och har gjort det ett tag. Jag är typ kär i honom, men jag tror inte att han fattar det. Så jag vill att han ska vilja ha sex med mig.

hur fixar jag det? Jag vet att han tycker jag är snygg för det har han sagt till en gemensam kompis.
Tips killar!!
verynice:

Så jag vill att han ska vilja ha sex med mig.


¨Vill du ha sex med honom?

Din plan låter dålig, om du har känslor för honom kanske du inte vill ligga med honom om det inte skulle bli något seriöst utav det. Att ligga det första man gör är nog inte den bästa av strategier för att få ett seriöst förhållande. Bjud hem honom på en filmkväll eller vad som helst men ta inte saker och ting för fort, om du ligger med honom och kommer på att han nog inte var killen för dig kan han känna sig utnyttjad, och om ni ligger och det inte blir någonting kanske du ångrar dig.

Summa sumarum, träffa honom på riktigt så att säga utan att gå för fort fram, det kommer nog alla må bäst av.

Spana också in:

verynice:

Jag är typ kär i honom, men jag tror inte att han fattar det.


Hur har du försökt visa det då?
Kan av egen erfarenhet som kille säga att jag vill ha tydlighet - "Jag är kär i dig!". Hade en romans för många år sen där jag var helt såld på en tjej. Min uppfattning var hela tiden att hon inte gillade mig på det sättet. Hon visade dock intresse på olika vis. Men uppfattade inte hennes sätt mot mig och "signaler". Fick reda på långt i efterhand att hon kände likadant.