Forumet - Hur får jag min pojkvän kåt?

Hur får jag min pojkvän kåt?

2385 0 13

Jag är 14 år och har en pojkvän som är 15, och jag är väldigt kåt av mig och vill oftast ha sex. Men han säger då att han inte är kåt. Och jag försöker verkligen få honom så jag sätter mig alltid på honom och försöker hångla med honom. Men inget funkar! Och när jag försöker smeka han tillexempel på låret så börjar han alltid skratta (han är kittlig) så hur kan jag få honom kåt utan att röra hans snopp?

Kommentarer (1)

  1. Tror inte han är bög bara genom att läsa vad TS skriver. Jag tycker du ska höra med han i ett samtal utan massa kyss och smek vad som får han att inte vilja, Att killar bara vill knulla stämmer faktiskt inte alltid in.

Tråden har 13 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Har ni haft sex innan? Jag tänker att ni fortfarande är ganska små, han kanske helt enkelt inte vill ännu, han kanske inte känner sig redo. Det enda du kan göra då är att vänta tills han känner sig redo. Njut av att bara mysa med honom och krama honom istället. Till slut kommer han troligen också känna sig redo och kåt. Då kommer sexet vara mycket skönare och bättre för er eftersom båda vill.

Spana också in:

Du bör inte ha sex med honom nu, om ni har sex så blir det våldtäkt för hans del eftersom att han är 15 så du bör vänta ett år iaf eller skaffa någon annan som passar dig bättre ;)