Forumet - Hur får man bort känslor för en person?

Hur får man bort känslor för en person?

1162 0 1
Jag är en tjej på 17 år som ba måste skriva av mig lite lol.

Jag kan börja med o säga att jag har sjukt svårt att få känslor för folk, jag är rädd för att bli dissad/sårad, så jag backar undan väldigt tidigt pga det. jag har nog aldrig haft några riktigt starka känslor eller känt mig kär. Men det är något som jag i alla fall tror att jag börjar få, för en person som vi kan kalla för "R". R började i min nya klass i gymnasiet och vi snackade inte mycket först, men sen så gick det inte snabbt innan vi blev vänner och vi klickar väldigt bra. jag har väldigt många killkompisar, men med R så är det annorlunda.  känner mig så jävla bekväm och vi skrattar mycket tillsammans. Allt är ba så jävla naturligt, och det var därför jag verkligen såg han som en bra vän, och det är egentligen bara så jag hade tänk mig att jag skulle känna. att han ENDAST skulle vara min VÄN. för i början så såg jag honom inte på nått annat sätt. men nu så har det börjat hända saker. jag tror att jag får känslor för honom?? och jag hatar det. vill inte att saker och ting ska förändras mellan i vänskap, och jag FÖRSÖKER vara normal med honom nu för tiden men det går inte, eller det kanske ser normalt utifrån, men inombords så tänker jag bara på att jag gillar han så mkt. som sagt så har jag inte kännt såhär förut för någon ALLS och jag trodde inte att jag skulle göra det heller, speciellt inte med honom för jag såg han som en bra vän.

Nu när jag tänk dom senaste dagarna så har han börjat snacka om en tjej han gillar. OCH JAG NÄSTAN SKÄMS ÖVER ATT JAG KÄNNER SOM JAG GÖR.. vill bara kunna sluta känna såhär, så att jag kan vara normal och behålla det vi har, men samtidigt som jag skäms över att jag känner som jag gör, så blir jag också jätteledsen över att höra han snacka om den andra tjejen. och skäms över att jag tänker så för han är ju bara min vän , ellerhur???.  det känns bara som att dessa känslor som bara plötsligt kom kommer förstöra allt. för han är den ända jag tänker på. så min fråga till er, Det kanske är en dum fråga men, HUR SLUTAR MAN ATT HA KÄNSLOR FÖR NÅGON? ska jag träffa andra? försöka att inte tänka på han? help

Inga kommentarer

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Tycker du borde bara berätta för han hur du känner, kanske hjälper att typ få ut allting. Om han hanterar det bra och inte gör det awkvard kanske han är en vän för livet ;)