Forumet - Hur får man en tjej att sluta skriva?

Hur får man en tjej att sluta skriva?

3131 0 29
Tjena! Det är så att jag skriver med en tjej jag hitta på internet, det började med att vi sexchattade, skrev ''i love u'' till varandra (jag var kåt som fan så jag skrev vadsomhelst) men efter 2 dagars chattande så frågade hon om vi var tsm eller ngt, jag svarade nej såklart. vi fortsatte skriva, byta bilder och  nu börjar hon skriva att jag är hennes allt,att hon älskar mig mer än något annat och att hon skulle försöka ta sig hit på något sätt osv (hon bor i ett land i södra europa) , hur får jag henne att sluta skriva helt? jag var bara en kåt 17 årig kille som var inne på omegle för att hitta en tjej att byta bilder med för några minuter.

Är inte attraherad alls av henne och tvekar på att hon är i den ålder hon säger sig vara i (hon säger 15, tror hon är yngre)

Mår helt ärligt illa varje gång jag ser ett meddelande från henne, vill inte vara dum mot henne. har blockat henne på facebook och instagram, vi snackar bara på snapchat nu.
Senast ändrad 15 Jul 2014, 14:17 av Zymba

Spana också in:


Fkpaw: fan va fittigt gjort, du kan la vara människa nog att säga någonting iaf.
tkr det är taskigt att kalla honom fittig när det är hon som beter sig helt oresonligt : ( men visst går det att lösa bättre än att bara blocka så jag håller typ med.. men det är komplicerat Gråter

till ts: skicka en bild på fkpaw och säg att det är du så ska du nog se att hon slutar skriva rätt snabbt RodnarRodnar