Forumet - Hur får man en tjejkompis?

Hur får man en tjejkompis?

5009 0 31
Jag är en kille som är 20 år och har ett rätt attraktivt utseende, dessutom klär jag mig rätt snyggt och är en väldigt omtänksam person. Hela mitt kontaktnät innerhåller dock bara killar (förutom min flickvän). Men jag skulle vilja ha en riktigt schysst tjejkompis att kunna umgås med också, och kunna prata om allt mellan himmel och jord med.

Alla tjejer jag har varit med så har det alltid varit något slags förhållande. Och när jag prata med någon tjej bildas det alltid (flörtkänslor.. eller nått sånt).

Min flickvän umgås alltid med en kille på en camping som honn och hennes familj alltid åker till. Han ser också rätt bra ut och är en väldigt rolig person. Hon har lyckats göra mig lite smått svartsjuk. Och jag vet att gör det med mening också eftersom hon ibland smsar och säger att hon är med denna killen. Jag känner henne såpass väl så jag vet att hon gör det med mening.

Jag vet inte riktigt varför hon gör så.. Men hur som helst så tycker jag att det inte är mer än rättvist om jag också får umgås med andra (tjejer då).

Tips på var och hur man får en riktigt schysst tjejkompis med liknande intressen? Att söka på communitys känns bara fel, eftersom om min flickvän frågar vart jag träffat henne så låter det dumt om man säger "på internet". [shake]

Hoppas ni förstår det jag har skrivet. Inte ofta jag skriver på forum rakt ut vad jag känner och vill. [smile]
Hmmm jag kan ingenting om sånt här egentligen men ska försöka hjälpa till ändå...

Varför vill du just ha en tjejkompis? Det låter lite som att du vill ha en tjejkompis bara för att din flickvän har en killkompis. Jag har dock aldrig haft en tjejkompis tror jag så jag vet inte riktigt vad skillnaden är, därför kanske jag ska vara tyst och inte skriva nåt alls.

Heja Valencia.

Spana också in:

thcinfected:

Lek att du är bög så får du lätt en tjejkompis


hum.. du har en poäng där ;) fast vill nog vara med själv^^

Rådjuret:

Bara du inte gör det för att hämnas.... då är det inte ok


Absolut inte. Jag är mycket väl medveten om vad det kan bli för konsekvenser om jag hanterar min vänskap på fel sätt.