Forumet - Hur får man honom för sig själv?

Hur får man honom för sig själv?

1041 0 1
Okej, så jag har väldigt svårt för att få romantiska känslor för killar! Har haft kk sen 1 år tillbaka och inga känslor är ens inblandade där, det förklarar ganska mycket sig självt. Nu när jag tänker tillbaka har jag inte haft romantiska känslor på ca 2 år. Men hur som, så har jag lyckats få det för en kille på mitt jobb (kom inte och säg "ingen kärlek på jobbet".. För dethär jobbet är bara tillfälligt)... I alla fall, Jag och denhär killen som vi kan kalla för D har flörtat väldigt mycket på sistone. Både jag och D anser oss vara bra på tennis och har därför pratat om att spela tennis någon gång för att se vem som faktiskt är bäst (bara en anledning till att träffa honom själv för min del). MEN det blir aldrig av, då vi aldrig hinner prata klart eftersom jobbet kommer i vägen. Sen så har D sagt att han gillar mig, men jag vet inte om han menade som kompis eller att han faktiskt GILLAR mig. Jag gillar iallafall D väldigt mycket och det betyder mycket för mig eftersom det inte händer ofta! Hur som, så vill jag ha tips på hur jag lyckas träffa D utanför jobbet utan att vara för på... har redan tagit flera initiativ och frågat om vår tennis match några gånger. Jag vill få ut det på ett sätt som inte får mig å se desperat ut eller att jag verkligen vill träffa D.

Vill gärna höra från killar hur tjejer har tagit sånna initiativ, eller hur ni vill att de ska göra det. Och från tjejer hur ni gjorde det och lyckades.

Tack på förhand!

Spana också in:

Hur är det när ni åker till/från jobbet, har ni möjlighet att åka samma väg? Det brukar vara ett sätt att åtminstone få lite mer egentid med en person även om det inte är så personligt. Sedan tycker jag faktiskt bara att du ska köra på om tennisen. Du kan ju säga lite retfullt att; "hörru, när ska vi spela tennis då, undviker du det för att du är rädd att förlora eller? Blink" och pressa honom lite skämtsamt. Var inte blyg för att vara tydlig med initiativtagandet, han verkar ju vilja spela tennis med dig så han kommer bara uppskatta den tydligheten.