Forumet - Hur får man ihop det?!

Hur får man ihop det?!

3849 0 54
ÅHHHHHHH. Jag ha nu suttit i ungefär en halvtimme och skrivit om min ångest inför gymnasiumvalet jag snart kommer vara tvungen att gå igenom. Måste man veta redan NU vad man vill jobba med? För jag vill inte att minimala jag ska förstöra för mig! Nu kanske jag väljer naturvetenskapsprogrammet med inriktningen biomedicin, men hur kul är det egentligen när framtida jag bestämmer sig för att bli försvarsadvokat och plugga om allt igen?!
Helt ärligt så vet jag inte alls vad som väntar mig, allt jag vet är att jag inte är mogen nog för att genomgå ett sådant val när jag inte har någon om vad jag säkert vill bli eller hur allt går till. Och inte gör varken min mentor eller syv saken bättre.
Kan inte någon berätta lite om sin gymnasiumtid och hur det senare har gått (om det nu har rullat över till yrket/universitetet/högskolan/lalala)? Det skulle verkligen hjälpa mig väldigt mycket.

Spana också in:

strykeller:

Nu kanske jag väljer naturvetenskapsprogrammet med inriktningen biomedicin, men hur kul är det egentligen när framtida jag bestämmer sig för att bli försvarsadvokat och plugga om allt igen?!


Om du går natur kan du fortfarande bli jurist, om du läser samhäll så kan du bli tex civilingenjör om du går ett basår.

Det enda du behöver tänka på är om du vill läsa teoretisk eller praktisk, och gärna vilken teoretisk/praktisk du tycker verkar mest intressant.
OF 5:

fast sopgubbe e ju rätt najs ändå


Jo antar det, men alla jobb har väl sina nackdelar [rolleyes]

Blivande_japan:

sluta larva dig, går du natur kan du i princip vidareutbilda dig till allt, väljer du samhälle kan du i värsta fall komplettera det med ett basår om du får för dig att du vill bli civilingenjör eller dylikt.


pff, hater [crazy]
JAG LÄSTE MEDIEPROFGRAMMET 1 ÅR, DET VAR ASTRÅKIGT PGA: TRÅKIGT
SEDAN BYTTE JAG TILL ATT LÄSA SM/IT I 3 ÅR MED INRIKTNINGARNA: 3D-ANIMERING OCH INGENJÖRSBEHÖRIGHET
NU LÄSER JAG LÄRARPROGRAMMET PÅ BÖGSKOLAN MED INRIKTNINGARNA: SVENSKA OCH HISTORIA

...INGET TYDLIGT SAMBAND I MINA STUDIER ALLTSÅ, KÖR SOM FAN BARA HEHE!!!!