Forumet - Hur får man smalare lår?

Hur får man smalare lår?

6579 1 12
Hej! Jag är en tjej på 13 år som är 1,65 cm och väger ca 60 kg. Jag undrar om någon har tips på hur man får smalare mage och lår. Tränar 4-5 gånger i veckan, men ser inget resultat. Finns det övningar som är extra bra? Eller ska jag äta något speciellt? Skulle nog också behöva tips på hur man kan öka självkänslan. Svara gärna snabbt!
Ville också ha smalare lår förut för att jag såg alla tjejer på reklam och magasin som hade mellanrum mellan sina lår medan mina gick (går) ihop. Jag kan bara säga så, att jag tränade hårt säkert 5-6 dagar i veckan i över ett år och hade en sund kost (dvs inte speciellt sunt beteende då jag fick ångest av att äta nått onyttigt och inte tränat på en dag). I alla fall, mina lår går fortfarande ihop och gjorde även då under min extrema träningsperioden. Det handlar om anlag: vissa kan äta en 5-rättersmiddag och fortfarande vara supersmala, medan vissa (som jag) naturligt är lite större. Går dina lår ihop nu ska de troligen göra det (om du inte är överviktig eller så, men det vet du bäst själv) och då är smala lår inget att sträva efter då du helt enkelt ser ut som du gör. Dessutom får vi inte glömma att modeller retuscheras hej vilt.

Spana också in:

det går inte att punktförbränna fett. går du ner i vikt så spelar det in hur just din kropp är uppbyggd om du förlorar mer fett på tex låren eller inte.
försök fokusera på hur din kropp känns istället för hur den ser ut. känns den stark? snabb? uthållig? smidig? mysig?
jag brukar, när jag känner kroppsångesten smyga på, försöka sträcka på ryggen och gå med stora kliv. känna att min kropp orkar och vill snarare än ser ut som ett fantasifoster som inte stämmer överens med verkligheten.


Katter<33: Hej! Jag är en tjej på 13 år som är 1,65 cm och väger ca 60 kg. Jag undrar om någon har tips på hur man får smalare mage och lår. Tränar 4-5 gånger i veckan, men ser inget resultat. Finns det övningar som är extra bra? Eller ska jag äta något speciellt? Skulle nog också behöva tips på hur man kan öka självkänslan. Svara gärna snabbt!
tjejer med smala lår 0c5c9629d60f850b84cbf71a92723b85.jpg

är INTE fint haha. TYCKER JAG. Jag vill ha sånthär:
attachment.php?attachmentid=6057903&d=13

Skämt åsido: här e nåt ja diggar!:
charlotte-springer-kolgotki.jpg