Forumet - hur får man styrkan att lämna någon man älskar så mycket som behandlar en som skit?

hur får man styrkan att lämna någon man älskar så mycket som behandlar en som skit?

4464 0 74
Det finns en kille eller ja han är min pojkvän som jag älskar så mycket, jag har berättat om han förut han ville inte bjuda med mig på fest? Han sårar mig gång på gång på gång..
och jag bara fortsätter att förlåta han å kämpa för honom, sanningen är att han bokstavligt talat misshandlar mig psykiskt och jag mår så dåligt, men samtidigt så älskar jag han så mycket, jag kan varken leva med honom eller utan honom.. han anklagar mig ständigt för att jag är otrogen så fort jag är borta på något evenemang. Igår skrek han i telefonen och kalla mig sjuk i huvudet å bad mig dra åt helvete för att jag var hos en kompis och han trodde jag var otrogen..
när jag vaknade idag hade ja fått ett sms att det var slut, å nu ber han om ursäkt som vanligt å säger att han var "orolig".
Han sårar mig hela tiden och jag mår bara sämre å sämre.
vad ska jag göra :'( jag har inte styrkan att lämna honom för att jag älskar han så mycket och så gärna vill att det ska fungera. Men han sårar mig hela tiden och sedan ber han om ursäkt, jag vill så gärna tro att jag kan gör honom till en bättre människa. ena dagen är han såå snäll å gullig å säger att han älskar mig, nästa dag skriker han på mig å smutskastar mig tills jag gråter å då står han där och tok garvar åt mig..
är för svag för det här hur kan jag lämna honom :'(

Spana också in:

rocka_billy:

hur får jag styrkan att göra det? hur ska jag gå vidare utan att må piss?


Det är bara att göra det, känner du som du gör nu finns det inget att kämpa för, det finns någon bättre för dig där ute.
Jag har själv brutit ett nästan 3 års förhållande nyligen, och det går bara till det bättre, nu börjar man inse alla brister och fel som fanns, men man var för rädd för ensamheten, klart att man vill ha någon nära, men man ska må bra också, inte bli behandlad som skit, som både du och jag har blivit.
Ensamheten är jävligt jobbig ibland, men vafan, det går över, förhoppningsvis hittar man någon att älska igen, någon att somna vid, någon att vakna upp vid, det lär ju inte vara omöjligt.
rocka_billy:

jag bara fortsätter att förlåta han å kämpa för honom, sanningen är att han bokstavligt talat misshandlar mig psykiskt och jag mår så dåligt, men samtidigt så älskar jag han så mycket, jag kan varken leva med honom eller utan honom.


Det är lätt att säga att du ska skita i honom, begära något bättre, knulla runt lite eller whatever.

Men du föll för honom en gång och det berodde inte på att han var taskig mot dig utan på grund av någonting annat. Han måste ha varit annorlunda då.

Jag skulle tro att du är den som vill ha mest, att balansen mellan er inte finns där. Säg hur du upplever saker och ting och att du vill ha en paus. Ta en lång paus på 2-3 månader och känn efter hur det känns sen.

De svåra är självklart själva pausen, men försök göra allt annat i ditt X10l. Gymma, umgås med kompisar, lär dig teckna osv. Men kontakta inte honom på nått sätt. Inga SMS, Brev, Telefonsamtal eller något sådant. Försöker han kontakta dig så ignorerar honom. Sätt ett datum i förväg och håll dig till det.

Asjobbigt jag vet. Men efteråt får du se om han förändrats.
rocka_billy:

Tanken på att vara ensam gör mig så rädd.. jag klarar inte av att vara ensam. måste ha någon att sova med, närhet,


Det där låter inte sunt någonstans,jag vet hur svårt det kan vara att ta sig ur ett sådant förhållande,då jag gått igenom det jag med,men man hittar den styrkan,tro det eller ej.
Jag fann min styrka hos mina vänner,de fanns där och stöttade hela vägen,idag är jag tillsammans med den finaste kille man kan tänka sig. Ta dig ur innan det går länge,finns här om du behöver prata.

Kram