Forumet - hur får man vänner?

hur får man vänner?

700 0 30
Jag är rätt populär och är typ alltid life of the party? Alla i hela stan vet vem jg är...Men när det väl gäller har jag inga vänner typ? Haffar asmånga tjejer ockå men ingen jag kan snacka med? Vad ska jag göra :/
(Ps är jag rasist om jag blev förvånad över att en asiat jag hängde med igår kunde snacka svenska?)

Ptja, vänskap handlar om engagemang. Du kan inte bara prata med folk på fester osv och sedan tro att ni ska bli vänner. Du får anstränga dig lite mer! Bjud med dem på roliga evenemang, bjud hem dem på seriemaraton eller ta med dem ut på en öl eller så. Visa att du bryr dig och vill vara med dem så kommer det tillslut att bli mer naturligt för er att hänga, och ni kommer att komma närmare varandra!

Spana också in:


snoret: Ptja, vänskap handlar om engagemang. Du kan inte bara prata med folk på fester osv och sedan tro att ni ska bli vänner. Du får anstränga dig lite mer! Bjud med dem på roliga evenemang, bjud hem dem på seriemaraton eller ta med dem ut på en öl eller så. Visa att du bryr dig och vill vara med dem så kommer det tillslut att bli mer naturligt för er att hänga, och ni kommer att komma närmare varandra!
Dom har ju andra vänner dom umgås med?

Storchen84:
Nej, tyckte ditt första inlägg lät så roligt för det var så likt det stekaren malt på om den senaste tiden, väntar bara på att du ska börja prata om hur det är tjejers uppgift att bli uppraggade för att männen jagar eller nåt, samt om hur du är alfa och alla andra står under digMycket glad

Hjärta
Jaha så bara för att jag gillar tjejer drar du massa felaktiga slutsatser om mig samt tycker det är så roligt att jag ej har vänner?

Mahalageasca:
det verkar som att det är samma sak som det jag skrev typ..? det är väl rätt alfa också..

snarlikt ja och i många men inte alla avseenden samma... tror jag

alfa eller trasigt, det är frågan. kontextuell bedömning må tillgripas. men min gissning är att det jag skrev är ett alfa resonemang/beteende (därmed inte sagt att jag är alfa lol) och det du skrev är en trasig överdrift av't.