Aviseringar
Rensa alla

Hur får ni tag i alkohol?


yuuuy
Ämnesstartare

Hur får ni tag i alkohol?


   
Citera
Ämnesetiketter

Tillverkaren


   
SvaraCitera

När jag var 14 - 15 - 16 år och drack alkohol så planerade vi våra fester så pass väl så vi bryggde vårt vin själva. Körde inga supersatser som bryggde ut på tre dygn utan de lite finare vinsatserna som tog tre veckor. Dessutom hällde vi i lite extra socker så vi fick ut 18% starkvin. 20 liter 18% starkvin för ca 150 kronor dvs 7.50 per liter.

Är du intresserad av vinbryggning så kolla in http://www.bryggforum.nu

Ett tips - välj bra vinsatser och bra jäst! En bra vinsats och en fin jäst ger ett bra vin. En dålig vinsats och en dålig jäst ger ett illasmakande vin. Efterlagring är ALLTID en fördel. 

Dessutom ett smart sätt om ni vill tjäna lite extrapengar - brygg vin och sälj vin till era polare. DOCK inget som farbror polisen uppskattar så var försiktiga.


   
SvaraCitera
time
 time

Jag köper på Systembolaget, hehe. När jag var yngre fanns det ofta färdigt på festerna jag gick till, men jag var inte direkt en partypingla. Ibland (när jag var 16-17) fick jag en sån där miniflaska med vin av min mamma, eftersom hon visste att hon kunde lita på mig. Jag tog aldrig emot något av mina föräldrar om jag visste att jag skulle dricka mera än det, ville inte bryta förtroendet. *ordentlig unge*


   
SvaraCitera

Går till Systemet. När jag var 18-20 köpte mamma ut och innan det vet jag inte var det kom ifrån (lol).


   
SvaraCitera
Lounge

systemet nu

innan 20 äldre ålder köpte andra ut eller så köpte jag HB (ej att rekommendera). yngre snodde hemifrån/fick av kompisar som snodde hemifrån


   
SvaraCitera

Systemet och smuggling från tyskland, polen mm. (det är inte jag som smugglar, och de som smugglar hade smugglat även om inte jag var kund.. Haha, om det får saken att låta bättre)


   
SvaraCitera

Systembolaget 


   
SvaraCitera
Smilen

Köper på Systembolaget.


   
SvaraCitera

Inte alls, men hade jag velat ha hade det varit via kompisar


   
SvaraCitera

Systemet.


   
SvaraCitera

Ain't nobody got time for that shit


   
SvaraCitera

Nu när jag är 19 kan jag gå till någon bar/krog eller nått men nästa år kan jag ju gå till systemet, dock så gillar jag ändå inte smaken av alkohol så jag finner ingen njutning av att dricka alkoholhaltiga drycker, bara jag slipper öl så är jag glad.


   
SvaraCitera