Forumet - Hur förbättrar man sin uthållighet?

Hur förbättrar man sin uthållighet?

1615 0 14
Kära forumsfolk. Jag och min flickvän har varit tillsamans en längre tid, och haft sex av varierande kvalite i över ett år snart.

På senaste tiden har jag dock haft rejäla problem med min uthållighet. Med detta menar jag uthålligheten på min snopp, den andra är det absolut inget fel på [crazy]

I alla fall, nu undrar jag om det finns några killar (och tjejer för den delen med om ni har tips) som har några tips på hur man kan förbättra sin sexuella uthållighet.

Tacksam på förhand för all hjälp!

Spana också in:

När du har sex, tänk på din mormor/farmor/farfar/morfar naken i runt 10sekunder sen tillbaks till sexet, de nollställer förmodligen utåligheten igen, gör så varje gång du e nära! Eller så tar du de långsammare, börjar kyssas istället samtidigt som du tänker på att du kysser din mormor/farmar/bla bla o anstränger dig för o hålla den uppe!
Förr så fixade jag det genom att tänka på något komplext. Kommer ihåg att vissa tevespel och filmscener fungerade bra. Sonic i synnerhet. Man bygger upp banan, grafiken, musiken, fienderna, och så spelar man upp det i hjärnan. Om det slutar funka så gör man det med en annan bana, ett annat spel eller en annan film. Om du gillar sport eller matte så kan du väl använda något av det, antar jag.

Fast det var bara de första gångerna jag hade sex typ. Nu är jag cool som alla andra [cool]
Att tänka på annat är en metod som kan vara bra men kan även förstöra samlaget när killen tex kanske försvinner bort i tankar eller tänker på något för avtändande.
Olika ställningar kan ge förändringar på "uthålligheten". Den som rekommenderas oftast är "Lateral coital positionen."
"Ställningen innebär att mannen ligger på rygg med benen särade och kvinnan rullar mjukt och lätt till en sida så hennes bäcken är över hans, fast hennes tyngd är vid sidan av." Källa Wikipedia.
Här finns en länk till närmare instruktioner.

Lycka till!
KevinK:

tänker på att du kysser din mormor/farmar/


Uthålligheten lär inte bara bli nollställd, den lär utplånas.

Mitt tips är ganska enkelt, sluta jucka ett tag och smek och slicka lite tills det känns lite lugnare. Bästa sexet är ju när man bygger upp det långsamt och inte bara kör "wam-bam-thank-you-mam" och sen somnar [crazy]

Annars kan du ju se till att du kommer en gång precis när ni börjar ha sex, då brukar iaf jag kunna hålla på betydligt längre sen. Man kan faktiskt få utlösning flera gånger när man har sex, inget fel med det.