Forumet - hur fungerar ni killar?

hur fungerar ni killar?

808 0 29
hur funkar ni killar egentligen när ni har bråkat med flickvännen, när ni är sura över något. vill ni gärna ha er lilla egentid ett tag eller vill ni att tjejen ska hunda efter er? jag vet att alla är olika och tänker/reagerar på olika sätt, men jag blir så irriterad ibland på min långsinta och envisa pojkvän för jag fattar fasiken aldrig vad jag ska göra när vi har bråkat, känns som att allt blir fel. så någon karl här som kan tala av egen erfarenhet? [confused]
Konsumtionshets:

Är väl olika från kille till kille? Fråga honom?


i know det är olika från kille till kille, skrev det i mitt inlägg också. men tänkte bara om ngn kunde tala av egen erfarenhet. vi tjejer är jäkligt analyserande av oss tex, vill alltid prata ut om problemet i sjuttioelva timmar, men hur är ni killar liksom?
envyme:

jo vi är kanske lika på det sättet att vi är envisa, men fortfarande så frågade jag hur ni brukar vilja göra osv? är ni långsinta osv?


Personligen måste jag påstå att det beror sig helt på vad bråket handlat om.

Dock i de allra flesta fall hade jag nog ändå försökt glömma och förlåta, ingen anledning att hålla fast vid saker som gör en sur eller arg.

Men vad är det ert bråk har handlat om egentligen? Utan mer kött på bena är det svårt att förstå vad du är ute efter med tråden..

Förövrigt. Du har lyckats citera text tidigare, mitt förslag till dig är att gärna fortsätta med den vanan.

Spana också in:

envyme:

vi tjejer är jäkligt analyserande av oss tex, vill alltid prata ut om problemet i sjuttioelva timmar, men hur är ni killar liksom?


Nä, det är ni inte. Du kanske är. men inte alla tjejer.

Jag brukar vilja snacka ut om grejer och se till att de är helt lösta, men inte älta dem onödigt länge. Vet inte hur andra killar gör däremot. Därför du borde kolla med honom.
envyme:

okej fortfarande så är inte ALLA exakt likadana och det finns säkert vissa hårdhudade brudar som skiter totalt i problemen och går vidare men jag och måååånga fler tjejer analyserar problemen längre än ni killar.


Hur kommer det sig egentligen att du vill generalisera så mycket? Räcker det inte bara med att säga att DU analyserar mycket längre än killar i din närhet? Ensam är stark ffs!
envyme:

okej fortfarande så är inte ALLA exakt likadana och det finns säkert vissa hårdhudade brudar som skiter totalt i problemen och går vidare men jag och måååånga fler tjejer analyserar problemen längre än ni killar.


Mmm, du vet ju hur så många killar tänker liksom? Många killar analyserar säkert saker precis lika mycket. Sluta vara så sexistisk och generaliserade. Ingen tycker om folk som är det.