Forumet - Hur gamla va ni?

Hur gamla va ni?

490 0 19

Spana också in:

Herregud, stackars dig! Själv fick jag min mens när jag var 10. Jag är ju bara tretton så jag får fortfarande höra ganska många omogna kommentarer. I fyran snackade min bästis bakom ryggen på mig hela tiden. Det fick mig att inse att jag inte var som dom över huvud taget. Då började jag träffa nya kompisar. De flesta typ två år äldre. Men ärligt talat tycker de flesta att det e töntigt att hänga med någon som är två år yngre. Nu för tiden umgås jag bara med en av dem. Jag har haft jätte tur som har världens bästa syster som alltid fick mig att bli på bättre humör. Jag blev också mobbad en del. Jättejobbigt!
detvetjagmenintedu:

Jag har och kommer alltid att ha gigantiska "ärr" över hela min rygg och lver höfterna.


Bristningar. I princip alla tjejer och kvinnor har dem. De kommer att blekna med tiden. Smörj in dem så går det litelite fortare.
ont tror nog att många räknar pre pubertet nu kanske
fick nog mens när jag var 14. ja. om det nu är då man räknar att puberteten börjar.
minns det som det vore igår. var arg innan. det gick nog ut över min styvkusin.
så ironiskt att jag fick mens för någon timme sedan och sedan skriver om mens nu.
Håller med. När jag började fyran gjorde jag det uppenbart för alla de omogna att jag minsann var mogen. En del blev skitsura för att jag tyckte att de var omogna andra respekterade mig för att jag vågade vara mig själv och sket i vad de andra sa. Eller, oavsett hur mycket man inte vill bry sig så är det omöjligt att strunta i det helt och hållet. Llite ledsen blev jag ju men man överlever.