Forumet - Hur gamla var ni när ni blev tillsammans för första gången?

Hur gamla var ni när ni blev tillsammans för första gången?

1396 0 19
Jag är 22-år och har fortfarande ingen erfarenhet inom kärlek, jag tror inte på den och jag har nog försökt på att förstå mig på den. Det är som att det inte finns en vacker dam som säger "Hej, jag är intresserad av dig" utan allt känns bara tråkigt.


Jag var iofs 19-år då jag hade ett kort förhållande, annars inte. Jag har med andra ord inte upptäckt sk tonårskärlek och blev inte av med oskulden under tonåren.

Jag är inte negativ, skriver iofs 01.30 på natten också.

En sak kan jag nästan påstå, att alla tjejer kan få en pojkvän. Inte tvärtom, när var de senaste gången ni har läst sidor eller böcker där det står "How to seduce hot guys"? Nej, det är alltid tvärtom. Alla tjejer kan få bli ihop om de så vill, för att inte tala om att få sex NÄR det vill.

Spana också in:

shabbe:

Inte tvärtom, när var de senaste gången ni har läst sidor eller böcker där det står "How to seduce hot guys"?


Pröva att köpa en tjejtidning. Tror knappast att du kan hitta någon någorlunda kommersiell tjejtidning som inte har artiklar om just det i sisådär varje nummer.

shabbe:

Alla tjejer kan få bli ihop om de så vill, för att inte tala om att få sex NÄR det vill.


Mhm, visst. Jag kan till exempel våldta min pojkvän som försöker sova eller kanske gå bort till Statoil och ligga med killen i kassan. Låter jävligt hållbart.


Förslag: Sluta vara ett av alla dessa tard som tycker så satans synd om sig själva och inbillar sig att alla tjejer har det så mycket lättare att ha relationer eller att ha sex än de har.
shabbe:

Alla tjejer kan få bli ihop om de så vill, för att inte tala om att få sex NÄR det vill.


Tror du har förväxlat det här med att ligga med förhållanden.

Att få ligga snabbt och billigt är enklare för tjejer. Att bygga ett förhållande är nog lika svårt för båda parter.
Buddah:

Att bygga ett förhållande är nog lika svårt för båda parter.


Tycker det verkar vara rätt lätt att få ett förhållande om man önskar också, folk är ju så rädda för att vara ensamma så dom blir ihop med vem som helst, bara för att. Fast du kanske menade ett bättre förhållande?
Mitt förstå förhållande "uppstod" den femtonde februari 2009. Min före detta och jag träffades på nyårsafton i en stad fyra mil från vår egna, jag minns det som igår. Vi träffades en relativt lång tid innan vi förstod att vi var tillsammans.

Magiskt.

Det var mitt första förhållande och det höll tills i somras.
shabbe:

Jag är inte negativ, skriver iofs 01.30 på natten också.


Men tjena shabbe.

Här kommer lite frågor och svar som jag tycker har relevans i detta ämne:

1.Ju äldre man blir, desto svårare är det att bli av med oskulden?

2.får en snygg/sexig tjej får man lättare ligg än killar om man är letar efter det?

Hitch 1:det blir inte svårare att bli av med oskulden på grund av åldern, allt har att göra med attraktion och om man kan sitt game. det som skulle göra det svårt för dig i den sitsen är om du gör som "Bert den sista oskulden" och konstant tänker "nu händer det , nu händer det" och agerar helt fel (tardy) på grund av sitt dåliga fokus och okunnighet i flirt.

Har träffat människor som har varit trettio (+) och attraherat tjejer som inte har fyllt 20 än så om du tror att du inte har en chans på grund av din ålder har du helt fel tänk.

2:
Då killar ärligt talat till största del fokuserar på yttre drag på grund av deras primitiva reflex att reproducera så kommer självklart en snygg tjej få många blickar. Tards kommer att kyssa hennes fötter medan hon går fram över dans golvet och med denna stil kommer dem aldrig att skapa attraktion vilket självklart inte kommer leda till att hon känner någon lust för sex med dem (om hon inte har en sådan fetisch så klart :P).
Finner hon en man som hon tycker om eller till och med gillar mer så är det klart, om hon känner för det, kan få till ett ligg, men hon gör själv valet om den möjligheten skall hända.

PrinceCharming 1:Åldern i sig är ingen faktor, däremot kanske man intalar sig starkare och starkare med åren att det aldrig kommer hända. Det mesta som har med ålder att göra är limiting beliefs, jag är närmare 30 och har tagit hem 18-åringar utan att det varit något konstigt med.

2. Det går inte att bortse från vissa faktum, i så fall måste man göra det med killarna också. Dessutom är det ointressant att jämföra, särskilt när man jämför de mest attraktiva av det ena könet med genomsnittet av det andra. Fokusera på det du kan påverka istället.


Thaiboxer 1:Ålders fixeringe sitter i ditt huvud ingen annan stans.. Tycker du att du är för gammal så är du det.. Men ack vad du har fel.. Tjejer gillar äldre killar.. Det är en DHV..
Jag träffade min tjej när jag var 38 och hon var 17..
Tänk så här i stället.. Skönhet är något som försvinner med åren. Den tjej som är skit snygg när hon är 20 kommer inte att vara lika snygg när hon är 40..

Du skall vara glad att du är kille för där spelar endast din personlighet roll inte ditt utseende.. Personligheten kan du träna upp(bli ALFA). Skönheten kan du endast förlora(förutom operation såklart)..

2 Det kanske är lyxigt att vara snygg tjej men tänk då att vara en ful tjej. Hur skall du då få en attraktiv kille.. Alla attraktiva killar vill ha snygga tjejer..
Då är vi där igen.. Jävligt bra att vara kille du kan vara ful eller snygg och ändå få den där snygga tjejen.

Daz 1:Varför tror du att du ännu inte gjort det du vill göra? Försöker du helhjärtat? Raggar du mycket?

Många motfrågor där. Men du bör kunna beskriva varför du upplever det som svårare.

Statistiskt sett är det svårare att behålla oskulden ju äldre man blir. Och att det skulle bli svårare att ligga med tjejer när man kommer förbi tonåren är bara bisarrt. Du skriver inte hur gammal du är, men låt oss ta ett exempel: 18 år - du kan ragga på 16-åringar, men inte just yngre. Du kan ragga på 30-åringar men din unga ålder kan vara ett hinder när du kommer längre upp. 30 år - du kan ragga på 18-åringar. Ingen jättebig deal. Uppåt finns ingen direkt gräns eftersom du nu är en vuxen man. Så din målgrupp som 30-åring är STÖRRE, inte mindre.


Sen måste jag dock tillägga att gamla ingrodda beteendemönster kan efter lång tid kännas väldigt bekväma att vara kvar i och svåra att byta ut. Här kommer vi till en viktig sanning.
Att tycka synd om sig själv är lika meningsfullt som att tala med en sten. Så skärp dig nu och förändra ditt liv!