Forumet - Hur går man ner i vikt utan att banta?

Hur går man ner i vikt utan att banta?

685 1 6
Jag är 13 år och känner själv att jag behöver och vill gå ner i vikt och bli smalare. Jag vill inte banta. Är det någon som har något tips på hur jag kan gå ner i vikt/bli smalare?

Kommentarer (1)

  1. "Känner själv att jag behöver".. du kanske känner så. Men behöver du verkligen det? Har du en skadlig övervikt? Jag ska inte lägga mig i andras vikt. Men jag har haft år av problematik med bilden av hur jag ser ut och jag har känt mig fet hela mitt liv, trots att jag enligt folk inte är det. Jag önskar att jag hade stoppat det felaktiga tänket som mycket yngre och det är därför jag undrar. Har du en mindre aktiv livsstil, så kan du alltid tvinga dig upp på en kort morgonpromenad varje morgon! Det har en hel del fördelar, bl a så kommer du troligen ha mer koncentration på lektionerna, speciellt de på morgonen som man tenderar att ta sig igenom likt en hjärndöd zombie(iaf jag gjorde det..). 

Tråden har 6 svar. Sortera efter:

träna på sätt som du tycker är roliga och börja försiktigt. det är jobbigt att träna annars och oftast slutar man efter ett tag om man inte är motiverad. + ät bra mat på regelbundna tider. att minska portionerna lite, om man vet med sig att man äter för mycket, kan hjälpa. men var uppmärksam på småätandet (som är värre), du måste bli relativt mätt när du äter annars är det ingen idé. tänk också på att det tar ett tag för kroppen att vänja sig vid portionerna.

jag började gymma för att jag tyckte det var kul, blev lagom förvånad när jag märkte att jag gått upp i vikt pga muskler, blivit fastare, starkare och smalare i kroppen. jag äter som vanligt om inte mer.

Spana också in: