Forumet - Hur går man vidare?

Hur går man vidare?

1710 0 24
Jag är dum i huvet va, hur tänkte jag när jag blev kär i killen i min klass och sedan inledde ett förhållande med honom när jag så uppenbart visste att han inte var den rätta pojkvänstypen för mig. Och nu när det är slut kan jag inte tänka på annat. Jag trodde det skulle gå över, han var ingenting emot andra jag har träffat, men ändå så kan jag inte släppa taget och jag villl fortfarande vara nära honom fast att jag vet att jag inte får. Och han verkar inte ens ledsen, men han sa att han blev det, men det märks då inte. Jag funderade till och med på att bli ihop med mitt ex igen för att göra honom svartsjuk, om han nu skulle bli det.

Jag vet att det var lika bra att det tog slut eftersom det aldrig skulle ha funkat ändå. Men jag går inte vidare, hur fan gör man?

Om någon i min klass är medlem här och läser detta dör jag av skam.
Hitta lite andra karlar att lätta på spänningen med.
[email protected]


Nä men, det enda du kan göra är att härda ut. Hur länge var ni ihop och hur länge sedan var det ni bröt? Var ni bra vänner innan ni blev ihop och så? Att han "inte var rätta pojkvänstypen" tyder på att det enda som höll er ihop var romantiska känslor - om så är fallet är chansen stor att det blir lättare när det gått ett tag och kemin lugnar ner sig.

Spana också in:

Ensamvargen:

Bli ihop med mig istället.


min skönet räcker inte till alla

KingGurka:

Hur länge var ni ihop och hur länge sedan var det ni bröt?


Det var bara ett par dagar sedan vi bröt, men om jag känner mig själv rätt så kommer det här att ta lång tid för mig. Dessutom måste jag ju se honom varje dag
inbakadkanin:

Men där jag bor är alla killar tröga


Det tror jag inte på. Var du än bor så kan omöjligt alla killar vara tröga, och med den inställningen kommer du inte långt. Tänk inte så mycket på att träffa någon ny, tänk inte alls. Försök fokusera på att plugga bra, äta bra, träna, umgås med människor du gillar. Sedan träffar du en ny utan att tänka på det och rätt som det är så har du en ny flört! Det löser sig, tjejen. Have some faith.
Ensamvargen:

Bli ihop med mig istället. [sad]


Feel you bro! [sad][love]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


inbakadkanin:

Om någon i min klass är medlem här och läser detta dör jag av skam.


Då din situation inte är någon av unik kategori, och om du är rädd för att någon irl ska känna igen den, så är det nog större chans att denne känner igen din avatar.
inbakadkanin:

Det var bara ett par dagar sedan vi bröt, men om jag känner mig själv rätt så kommer det här att ta lång tid för mig. Dessutom måste jag ju se honom varje dag


Hur länge hade ni varit ihop? Den där största förälskelsekänslan går vanligen över efter 5-10 månader, så det är ju något att hoppas på iaf.