Forumet - Hur glömmer man en kille..

Hur glömmer man en kille..

5848 1 13
Hej! Kan någon här ute hjälpa mig med tips för att komma över en kille. Jag har så jävla lätt att få känslor för snygga killar. Och i höstas började jag hålla på med en jätte snygg kille. Började gilla han som satan , men visste redan att han inte var bra för mig , men jag liksom inbillade mig att han var bra.

Han ledde till flera saker att jag blev ovänn med flera av mina vänner på grund av att jag blev avundsjuk och skit . Men jag trodde på han mer än vad jag borde gjort. Inbillade mig att han faktiskt gillade mig men han egentligen inte gjorde det. Han ville bara ''ha kul''. Det slutade med att jag blev JÄTTE sårad och hade svikit mina vänner, men som tur är nu är att mina vänner fått en förklaring och de har förlåtit mig och allt är bra mellan oss.

*Men en sak som jag stör mig RIKTIGT mkt på är att även fast jag vet hur mkt han har sårat mig (vill inte gå in på vad han gjort , men han sårade mig OTROLIGT) så kan jag inte sluta tänka på honom. Han är skit jag vet och jag blir snart galen!! jag vill inte gilla honom, vill inte tänka på honom, vill glömma han heelt!! men just nu känns det omöjligt.
Finns det någon där ute som kan ge mig bra tips?
Har nån varit med om något liknande?

Spana också in: