Forumet - Hur gör jag ett Wow account?

Hur gör jag ett Wow account?

1952 0 32
Räcker det med att köpa spelen? får man ett account med då? elr måste man köpa det oxå? Fattar inget? Tar gärna emot lite tips om hur man börjar med, har redan läst på wows officiella sida så ni behöver inte länka till den, behöver heller inga onödiga kommentarer om hur mkt wow suger eller hur dum man e som lägger ner tid eller pengar på det osv.
Sorry för noobfrågor.

Spana också in:

Nenna92:

Jaha men fram tills lvl 50 elr 60 eller vad de nu e så räcker det med att köpa 1anså kan man spela direkt? Sry för många frågor är trög!


Ja vanliga spelet räcker till 60, sen måste du köpa the Burning Crusade om du vill lvla till 70, sen måste du köpa Wrath of the Lich King om du vill lvla till 80.

Burning Crusade ger 2 nya raser, så den borde ud köpa på en gång om du vill göra en Draenei (Alliance) eller en Blood Elf (Horde)

Wrath of the lich king ger dig en ny klass som heter Death Knight, men man kan bara göra en om man redan har en character som är lvl 55 eller högre.
Nenna92:

Okej tack så mkt du e underbar:P Du har inte några tips på hur man börjar, vilken ras man ska ha som nybörjare och sånt? Death Knight är det på horde elr alli?


Alla klasser och alla raser kan vara Death Knight. personligen tycker jag inte att det är en särkilt kul klass, men dne har ändrats väldigt mycket sen jag körde den (gjorde en när wrath of the lich kign släpptes, lvlade den till 80 och tröttnade). Den klassen för mig som har varit enklast att lvla är retribution paladin, men du borde köra den klassen som du tycker ser roligast ut, inte vilken som är enklast. Alla klasser är ganska lätta att lvla upp, även som en nybörjare så det är bättre att köra en som man tycker är riktigt roligt.

Horde och Alliance kan inte prata med varandra så du borde välja den sidan som dina kompisar kör på.
Speltidning:

. Alla klasser är ganska lätta att lvla upp,


Fast t.ex. Shamanen är känd för att snabb bli lång tråkig under levling.

Likaså borde man välja efter vilken typ av spelare man är redan från början. Är du dålig förlorare t.ex. och dampar ur om du dör, bör man välja t.ex. retribution paladin. Väljer man t.ex. en mage å andra sidan, får man göra sig beredd på att dö. Mycket!
Nenna92:

från man köper det elr?


nej, tiden börjar när du registerar ditt konto med den unika koden som du får med när du köper originalet. Ett tips är ju att du först skapar ett trial konto som du kan spela med upp till level 20 så att du får testa på hur det är att spela.

https://eu.battle.net/account/creation/wow/signup/index.xml

Då får du även 10 dagar gratis speltid. Eller så blir du inbjuden utav din kompis så kan ni levla tillsammans med 3 gånger experience, vilket jag föredrar.
Nenna92:

Har redan testat trial ett antal gånger.


isf är det bara att fylla i koden som du får med spelet du köper för att uppgradera ditt trialkonto till ett riktigt så att du kan fortsätta på karaktären du höll på med där.

Sen för att jag ska se att du har svarat på ett inlägg markera min text och tryck Citera knappen.