Forumet - Hur gör man när man kommer på att sin flickvän ljuger ??! HJÄLP!

Hur gör man när man kommer på att sin flickvän ljuger ??! HJÄLP!

2870 0 23
Jo så här är det. Sen min kompis flickvän var otrogen mot han på en fyllefest har jag inte velat att min flickvän dricker och så, så att hon inte gör något liknande. Hon är 15 år. Vi har varit tillsammans ett tag. Och det är inte det att hon inte får dricka om hon verkligen vill. Men hon säger att hon inte ska och sen tar jag reda på det själv. Hon ljuger för mig. Men så var det nu senast i lördags som jag var på kräftskiva och hon skulle på en fest med sina kompisar. De var typ rätt många tjejer och 5 killar som skulle sova över också. Hon sa att de bara skulle ha cider. Sen får jag reda på att hälften var fulla, inte hon men hon hade ändå druckit. Och jag sa till henne att jag har bevis, du har ljugit för mig. Men hon sa fortfarande att hon inte druckit mer än cider. Sen bevisade jag att jag visste och allt hon sa var förlåt, ska inte göra det igen lovar. Det har hon sagt innan också. Jag vet inte om jag kan lita på henne, men Jag älskar henne jätte mycket och ville bara inte ge upp det. Några råd tack ? Jag kanske är för snäll....

Spana också in:

Mattias sj:

så att hon inte gör något liknande.


Bara för att din kompis flickvän var cp behöver det ej betyda att din flickvän är det. Om du inte ens kan lita på att hon vill vara med just dig borde ni kanske inte vara tillsammans.

Mattias sj:

Jag kanske är för snäll....


Haha nah, tycker mer att du beter dig som en överbeskyddande pappa. Sluta försöka kontrollera henne, plz
Mattias sj:

Asså jag bestämmer inte över henne. jag säger bara att jag inte gillar det. hon får. Men det är just det att hon ljuger för mig :/


So? Ifall du inte tycker om att hon dricker på grund av svartsjuka, vill hon antagligen inte erkänna vad hon ska göra för att inte du ska bli mer svartsjuk och må dåligt på grund av det, vilket är en human akt.
Hur gammal är du? är du mer vuxen än barn/tonåring (vilket man nog får säga att hon är) så är det nog en lite hopplös situation. Kan tänka mig att hon ljuger för att hon vill dricka men vill inte göra dig ledsen, så på vanligt tonårsvis så drar hon en vit lögn. Behöver inte vara någon elak baktanke eller otrohet ifrån hennes sida.

Samtidigt skulle jag personligen aldrig bli tillsammans med någon som är mer barn än vuxen, då det är som gjort för att brista förr eller senare. En 15 åring kommer genomgå många förändringar i personlighet,drömmar,mål och attityd från halvår till halvår..

Kan ha helt fel men jag tolkar det som att du är lite äldre då du går på kräftskivor och verkar ha druckit och tröttnat på alkohol?